Varför vara optimistisk? :)

Jag får ofta frågan hur jag alltid kan vara så positiv och glad.
Först och främst vill jag bara påpeka att bara för att man går omkring med ett ständigt leende på läpparna och tindrande ögon, innebär inte det att man inte kan ibland gå omkring med ett blödande hjärta inombords.

Jag är nog vad man kallar en optimist. Jag försöker alltid att se saker från den ljusa sidan.
Jag har i stort sett alltid goda avsikter och tycker mig själv ha ett gott hjärta.
Optimism kan också förväxlas med godtrohet, likgiltighet, att man är naiv, blåögd eller provocerande. Men för mig är detta inget avsiktligt.
Som ni säkert har hört flera gånger och som jag själv också tror på, ser man ofta på andra så som man ser på sig själv, och eftersom jag själv inte gör saker för att medvetet såra andra tar jag nästan för givet att andra inte gör saker för att medvetet såra mig.

Jag vaknade i morse vid dryga 6 tiden av ett störigt, högt, ihållande, brummande ljud; som lät ungefär som om ett flygplan var på väg att kraschlanda rakt mot vårt hus.
"Vad i helvete", tänkte jag och snabbade mig upp till fönstret för att se vad det var.
En jävla städmaskin!! 6 på morgonen!!
Medans jag återtog liggande position i sängen, kände irritationen stiga inombords ställde jag mig lite argt frågor som "Vad fan kör man en städmaskin på gatorna klockan 6 på morgonen för när alla ligger och sover?" och  "Gör dom detta bara för att irritera människor som jag som försöker sova de timmar jag behöver sova för det kan väl inte vara så att dessa städmänniskor inte har tid att jobba någon annan tid på dygnet än nu?"
   Sedan märkte jag mig själv söka ett positivt svar, och kom förståss fram till något ganska snabbt:
Anledningen till att städmaskinerna är ute och blir körda så här tidigt på morgonen, när de flesta ligger och sover, är ju för att de människorna som då ligger och sover inte är ute och kör just då = städmaskinerna stör inte trafiken.
Ett ganska självklart svar vid viss genomtanke som dock inte slog mig direkt, men som när det gjorde mig fick irritationen att lägga sig direkt.
Jag kunde inte somna om igen (förståss, det kan jag nästan aldrig när jag en gång vaknat) men jag hade i alla fall gett mig en förklaring till Varför jag blev  väckt tidigt denna morgon på detta störiga sätt.

Så här fungerar jag i allmänhet.
Om en människa behandlar mig vad jag anser fel eller orättvist- sårar, irriterar osv-
fösöker jag hitta en anledning Varför denna gör just som den gör.
I nästan varje fall - Visst finns det säkert människor som är fyllda av inre uppbyggt hat och asympati, och faktiskt medvetet vill förstöra för andra, men dessa får man försöka tänka att det mest är synd om dom som inte har någon kärlek och godhet inom sig, och de är antagligen inte ens värda att man lägger ner energi att störa sig på-
kan man faktiskt hitta en anledning till ett kanske befogad dåligt beteende (Osäkerhet, ren tillfällighet, Hämndlystenhet, Provocering, tröghet, försöker få fram något, osv)
Det handlar bara om att ge människan i fråga lite tid, att försöka förstå denna och lära sig kommunicera med den för att på bästa sätt lära sig att också förstå Varför den agerar som den gör, kanske hjälpa hon eller han en bit på vägen.

Så hemligheten, gott folk till min ständiga optimism, är att försöka se det positiva i det negativa.
Och tro mig, Ett leende smittar av sig och ett gott humör kommer man längst med i längden:)

Mitt i veckan, hallå!

Måndagen var en sån ångestdag som jag bara mådde cp-dåligt både fysiskt och psykiskt till att börja med,
men sen gjorde en promenad med Nahta det och slutligen hängde jag med Johanna Widén (åh så härligt att vi inte tappat känslan mellan våra ibland 2-3 års perioder vi inte träffas?:P:)) på kör och sjööööng. I love singing, man får en sån härlig och uppfylld känsla i kroppen!

Tisdagen gick undan som ett smör i solen, bara rusade iväg. Whii.. En promenad med Sanna, för att sedan gå till Odd Fellows (eller old fellows?) och hjälpa my Riexy-love med avdukning och så.

Och idag ..är jag lite smånervös... Eller nej , det är att ta i.. men kanske lite"läskigt".. Ska gå om en timma och är inte säker på vad man klarar av att göra när man kommer tillbaka. Jag är ju som jag är:P

Donna är nyklippt. Jag brukar tycka om henne lite mindre när hon är nyklippt och "inte lika söt",
men faktiskt... tror jag att jag börjat mogna lite när det kommer till denna punkten också och att personlighet spelar mer roll:), för jag tycker likalika mycket om mitt söta lilla troll som vanligt:D mysmysmys


Fan vad glad jag blir för småsaker, framför allt när jag haft svackor!!!!!
Men det är härligt.


Man ska uppskatta de stora sakerna här i livet,
men lära sig att inte ta för givet de små!

una weekendo

Heter det så på typ italienska eller spanska typ, eller kanske latin om jag nu skulle vilja känna för det?:)

Nu har jag en fråga... Varför i hela fridens namn gör man onödiga saker för?:)
Tillexempel när jag satte mig vid datorn här så såg jag tejpstället,
tar två tejpbitar och sätter på vars ett lår .
För att sedan i fullständig onödighet dra av dom igen, vika ihop dom mot varandra och sedan slänga dom.
Känns inte det bara sååå himla onödigt?!:)

Jag känner mig bara mer och mer raaaaaaastlös!

Har i alla fall varit en trevlig helg.

Fredagen började med ett provet som blev ett Mvg Yes:)
På kvällen var det så här att min kära goda gamla vän och fd klasskamrat Daniel "Danny boy" Wendel som under så många års tid ställt upp för mig, När jag behövt skjuts kört mig hit och kört mig dit, När jag varit för onykter för att komma hem i det skicket och låtit mig sova i hans säng och själv tagit soffan,
När jag haft för lite kläder på mig har jag fått låna hans, när jag inte vetat vilken sal jag skulle till i skolan har jag alltid kunnat ringa honom och fråga varpå han inte vetat ändå för han gjort likadant som jag och följt efter högen = Noll koll:)
I alla fall kände jag att det var dags att ge igen, så det minsta jag kunde göra var att bjuda igen honom på Bion som vi båda ville gå och se. (dessutom betalade han min biobiljett för typ 3-4 år sen när vi var ett gäng och såg Ice age 2:P)
"The Boat that rocked", dock överskattad. Den var dryga 2 timmar lång, men tiden gick snabbt för den var rolig och intressant och där hände saker hela tiden. Men att den skulle vara bättre än Love actually håller jag inte med om, så som trailern säger.
Jaja, sak samma.. Den är helt enkelt en sån film som man gärna kan se på film en kväll hemma om man inte har något för sig och man vill ha lite underhållning, men att gå och se den på Bio är inte ett måste, och inte heller ett måste att ha behövt se den överhuvudtaget:)

Lördagen cyklade jag och mamma tidigt ner till stan, mysmysmys, och införskaffade oss det som behövdes inför kvällen. Här fick mamma uppleva min extrema beslutsångest. NÄR SKA JAG LÄGGA NER MED DEN!?
Det är så sjukt jobbigt att inte kunna bestämma sig , när det handlar om typ ens vilken form man ska ha på en bakform. Bläääärk:) Fast ... Det blir lite så att när jag inte är helt säker, då velar jag. Men om det är något jag vet med hundra direkt att jag vill ha, då vet jag det. Och det är väl därför man blir lite beslutsångest, för egnetligen bryr man sig inte helt.. Äsch jag vet:D Jag måste i alla fall jobba på det tror jag:)

Kvällen blev det mys hos manni som fyllde år och hade kalasis,
och sen begav jag mig vidare till min älskade 20åring Sara där det blev en lång och trevlig fest med mycket framför allt glada människor:D , mycket sprit (inte för min del dock!:D), dans (inte för min del heller, Jag dansar aldrig nykter någonsin... Okej det var viss överdrift, men inte på fester..längre:D), mat och trevliga samtal.
Alla andra typ kom i par utom jag som kom helt all-by-my-self, tsssssssssss:D Men varför ska man vara som alla andra:P

Söndagen blev det mysmysmys med min kära gamla goda vän och fd klasskamrat Sanna Sörensen, som jag också börjat spendera mer och mer tid med på senare. Och som också alltid ställt upp för mig, följt mig till cyklarna när jag inte vågat gå ensam;P , messat mig dagen innan om jag inte vetat vilken tid vi började skolan dagen därpå, Kommit till mig i Princeton och hjälpt mig passa mina barn!!:D, pratat med mig typ varje dag i usa på telefon nästan?!:D
Det känns trots att man vet att det är samma sak om det går många många månader mellan att man träffas och man ändå har samma känsla som sist man sågs,
att jag vill hålla hårt i de vänner som verkligen betyder:) Jag tycker om att umgås och skoja och flimsa och flamsa och "uppleva gamla tider igen" i minnet, framför allt när jag nog inte har så mycket tid kvar i min kära hemstad.

Njuta njuta njuta av de människor man tycker om:)


Sanna och jag la i alla fall ute på hennes balkong hela jävla dagen typ, vilket förståss resulterar i en sebastian-röd Jacqueline. Aaaaagh, det går ner rätt snabbt dock och blir en trevligare färg men det är lite jobbigt med solfrossan man får:)

Kvällen innebar en jävla massa tv-tittande (no life:P) gossip girl, wipeout, söndagsparty med Fredrik & Filip (eller tvärtom:P) och slutligen ett trevligt telefonsamtal med söt sötare Matthias:) ihihihihihihiii

Idag ska jag försöka komma på vad jag ska göra,
och samtidigt försöka fatta vad jag egentlligen ska göra med mitt muntliga engelsk-prov jag har på Torsdag.
Fattar ingenting, men det ska jag nog komma underfund med...:)

Over and out! / Jacqueline Hansson

le

Står han ej att finna 
sök som besatt
fönstret är öppet och dörren står på glänt
Ack, vad som händer är han alltid det finaste som hänt

Visst kan jag välja att bryta va de va
Men han finns alltid där i ditt hjärta det vet ja
Så varför inte låta honom vara där
Jag kan ändå aldrig glömma den mitt hjärta håller kär



mmmm ... Musik som går rakt genom kroppen:)

totalkatastrof

Ibland känner jag mig som en total katastrof, ganska ofta.
När ingenting riktigt går som jag vill, och när allt jag gör bara blir fel.

Nu är det väl itne så att allt jag vill blir fel just nu.

Men jag lyckades slarva bort mitt körkort för två veckor sen, och ringde till polisen och typ spärrade det. Men nu när jag hittat det igen,
Så idag var jag tvungen att gå ner till polisstationen, och när jag kommer dit och ska bekräfta mig så har jag slarvat bort passet.
Så nu vet jag inte var passet är:( åååh jag fattar inte hur jag lyckas?!

Gjorde i alla fall prov idag, som jag tror och hoppas gick bra!
Vad fan sitter under "waisten"?:D

Inatt drömde jag att jag körde rattfull samtidigt som jag höll på att byta om festkläder i bilen.
Antagligen var det därför som jag inte körde så bra, och polisen visade åt mig att jag skulle svänga höger.
Meeeen.. Jag hann vakna innan dom gav mig böter eller något sånt, tuuur det ju:)

Jag har också läggat (haha, va fan.. Hur lyckas jag skriva så dålig svenska:)) märke till hur mycket dåliga vanor jag har:
Jag stänger inte toalettlocket, jag låser och stänger alltid dörrar om mig, dock aldrig toalettdörren som jag istället aldrig stänger, jag tittar alltid brevlådan (sitter i som barn, det brukar t.o.m grannen reta mig för som han lagt märke till:P), jag slarvar bort allt jag får tag i, jag stänger inte tandkrämstuben
Jag är totalt värdelös typ !

Idag satt jag och tänkte en sång i mitt huvud, och helt plötsligt hade jag glömt bort vilken sång det var jag sjöng i huvudet.
Men jag menar, hur jobbigt tankspridd får jag vara egentligen?!

Nej, jag måste bli bättre! Det här håller inte!

Over and out.  /Too much

whatyouforget

Nu är det onsdag. Och vad betyder det.. Greeeeys!!! Yeah! Yeah Yeah!:)

hade en asmysig kväll med elin igår, det är bara så trevligt när man kan klicka så snabbt med människor man inte känner så bra. I like!:)

Idag har jag spenderat 12 timmar med brorsan, vart på vårdcentralen,
asflabbat åt Johan Glans, sett på filmen Spiderwick, spelat Trivial Junior (förlorade båda omgångarna, men jag kan helt enkelt inte med att folk inte klarar saker, så jag måste hjälpa dom på vägen. Får nog nästan skylla på det, men jag får fan dåligt samvete om någon jag tycker om inte lyckas med något jag själv skulle lyckats med.
Är detta en positiv eller negativ egenskap EGENTLIGEN?!)

Det är vackert väder, Imorgon skulle det tydligen snöa i norrland,
Men tacka vet jag att jag får ha underbara vårdagar i skåne:)

............................................
Grey´s är fan det känsligaste programmet man kan hitta.
Det är inte ofta jag påverkas av media, men av det programmet så svider det fasiken i hjärtat av det som händer.
Greys är inte som alla andra program, som bara slutar lyckligt i resten av alla deras dagar.
Nej , det händer det som kan hända. Dom lyckas inte rädda alla personer dom operarar osv.
En sån sak påverkar en fan, att bry sig mer om de man har omkring sig.
Saker kan gå så snabbt. Hmmz

............................................................

Idag är jag lite avundsjuk.
Veronica ska titta på EMD!!!:D åååh jag är så glad för hennes skull, hihihihi:)

..............................................................................

I love you all my dears, my dearest dears!


foffifaffa

fifa far fa fafif fe fin fälfafe foffifaffa. fallfi få fäfla foft:)

Ja, med andra ord bestämde jag och sofie oss för att göra en utflykt denna underbara dag till Trollenäs.
Vi hoppade på cyklarna våra och begav oss iväg, jag först ..eller nej fan, Gubben först som vi hade framför oss, och sen jag och sist sofie.
Det blev en trevlig cykeltur som inte alls var speciellt jobbig tyckte jag då . (jag visste inte vad som hade att vänta mig vid denna tiden)

Väl där begav vi oss in mot slottet och parken, här har sofie lekt jättemycket när hon var liten !:) , och letade efter en liten plats till oss, endast oss.
Och vi hittade en alldeles utmärkt liten spot till endast oss där vi bredde ut sofies filtar, och la upp våra matlador  (jag hade plockat med mig lite mat sen gårdagen, dock glömt tallrikar så vi fick äta direkt från matlådorna och sofie fick störst bit paj och jag fick störst bit potatiskaka- tur det eftersom det visade sig att vi gillade respektive bättre:))

Sedan la vi och solade lite, det behövdes för min del, tss.. Men jag får så mycket fräknar i solen, usch haha:)

Och sedan tyckte sofie det var dags för lite bad. Så vi gick bort till ån och sofie hoppade runder som ett annat barn och lekte att hon skulle hoppa från sten till sten, vilket hon lyckades väldigt bra med ända tills hon halkade och snubblade i.. Hihihi:)

Sen blev det åter sol, och sedan var det dags för mig att bestiga det stora liggande trädet, och jag lyckades också ypperligt ta mig genom dess bana ungefär som i wipeout, och sofie kan antagligen inte annat än att hålla med !

Sen skrattade jag mig hjärtligt (Fan, alltså.. Jag lyckas alltid få skrattpanik med sofie:)) åt den fina videon när kameran ramla rätt ner i hatten:D

Jag: "Nu ser du ut som hon tjejen i den dära boken du vet, du måste ha läst den"
Sofie: "vilken bok?"
Jag: "men du vet den dära .. hon har sån hatt som du, och så har hon så långt ljust hår precis som du och så besöker hon sin mormor i hennes trädgård"
Sofie:"menar du Linnea?"
Jag: "Ja , så ehter den"
Sofie: " Jaja lite fel va. men hon är inte lik mig för hon har svart långt hår och sen är det hennes morfar hon hälsar på"
(tsss, knäppa jag:D Men grymt av sofie att fatta vad jag snackade om ! Vilket jävla samspel low!)

Och när vi sedan hade legat ytterligare ett tag på filten, njutit av det underabra vädret, sällskapet (förståss!) och sofies mobil (:P) så cyklade vi hem igen.. fy faaaaaaaaan va jobbigt, motvind och jävla uppförsbacke!:D
Jag kämpade som ett jävla djur, och kom än en gång på vilken himla dålig kondition jag har, tsss:D

Men men lika glad för jag är det,
för denna veckan kommer bli en jävligt mysig en!!:D


.....................................
slutligtvis vill jag bara påpeka hur lyckliga jag och sofie är att våra bästa beslut ever gjordes av andra, och att moppetiden äger!! :) men livet är fan helt underbart nu också!! <3

spanien nästa!:D snart flyttar vi. tisdag torsdag - ! hihihihi

Rosor som ska delas ut i påsk!!

Först och främst vill jag dela ut en stor rosa ros till min kära kusin Ellinor,
som hade fest igår.
asnice intiativ, skittrevliga människor, asmysig stämning och bara allmän mys. :):) I like!
...........................
sen blir det en liten ros till mina föräldrar, som alltid fixar och donar så mycket när det är fest på gång.
Mamma jobbar för fullt i köket nu när det ska firas påsk!
Lagar mat, städar och har sig.
Och pappa rengör stolar osv osv osv,
och roligast av allt är han alltid på partyhumör.
Som skinkspelet han höll igågn med i julas,
och som när jag och jimmy var små så hade vi alltid årliga kalas tillsammans och några år hade vi "Fångarna på Herbert Felix väg"- ett mycket genomtänkt, ganska simpelt men himla roligt och uppskattat intiativ av mina föräldrar att göra våra kalas till en stor tävling. Tänk som dom fixat för oss:)
och nu vet jag inte vad pappsingen håller på.. Springer runt i huset och gömmer lappar med bilder och namn på.
Det blir nog allt någon lek idag också...:) Så rosutdelning till mor och far!
.................................
Också till mig själv som klarade lång tid utan alkohol, Bra jobbat Jacqueline.:) Otroligt bra och givande intiativ av mig själv.
Och för att jag mognat ger jag mig en stor ros (Detta tycker jag väldigt mycket själv  för min ärlighet och genomtänksamhet, omtänksam och o-behov-av-beundrarskap-och-bekräftelse  (att jag som mamma påpekar att jag ska - tänkte på andra människor 5 % mer än mig själv!), och detta har jag då även fått höra att två av mina allra bästa vänner Sofie och Johanna diskuterade fram här om dagen . Inte illa va;)hihi )
...........................................
Och så vill jag ge våren en stor ros.. För att den skapar så underbar känsla i mig :)


Och i övrigt så är det som det är,
och när det inte blev som det skulle så blev det som det blev:) puss på er alla!
party party:)

skärtorsdag

Idag har varit en precis sån dära underbar dag igen.
Vaknar och känner sig så dära mysigt glad i kroppen, solen skiner ute, fåglarna kvittrar.
Jag och Danny drar till Malmö,
och Danny är bara så jävla bra:)
Går och hälsar på mammsingen på Infoteket, och får med hennes jobbarkompis på min sida. YES!:)
Danny köper en asfin vitsvart rutig skjorta och svart scarfs till det - som jag väljer, direkt när jag ser den tänker jag bara "den här skulle varit fett snygg på danne och påpekar det", självklart ger han den ett försök-, Så snygga kläder det finns till killar på Solid alltså. Lätt snyggaste killaffären jag varit inne på:) (rekommenderas starkt)
Fikade på Espresso house med Danny och hans gamla jobbarkompis - jäkligt pigg och glad tjej med intatuerade ögonbryn. Fräckt som sören. Jag fick känna hihi!:D
När vi åker hem sen bara upptäcker jag en Jacqueline-syndrom på Dannyboy.. Haha... Försöker få kontakt med honom men han bara tittat på mig, sjunger till musiken och bara måste sjunga klart texten innan han lyssnar på mig... AAAAAAAAAAAGH:D Hahhaaha, men ändå så jävla goo:D men jag fattar varför folk vill döda mig när jag gör så!:D

KOm hem sen, så kom vevveknauw på besök. Mysmysmys och så åt vi lite middag med mor och far,
målade lite snygga grejer i varandras ansikte... tss:D
Och kom fram till att det är fett svårt att känna vad någon annan målar i ens ansikte.
Jag gav Veronica en liten hint och sa att jag målade henne i dagens tema,
men det tog ett bra tag innan hon fattade att det inte var påskgrejer jag målade i hennes ansikte:D tss:D

Neeeh ikväll skulle jag sova hos saaaaaaaara, men jävla soppatorsk gör att det blev sent. Får se om det blir en övernattning eller inte... :) Får sitta här och vänta for my love.

Imorgon ska min mor och far sådär spontant dra till Ullared?! haha...

Nej, egnetligen hade jag inte så mycket på hjärtat. Eller jo jag har jävligt mycket på hjärtat, Känner mig bara så himla glad... :):):) Spring spring spring like all the biiiiiiiiiiiiiirds I sing:)

Kisses*

Dedicated a sissy (och för o-icke-talande engelska är denna tillägnad siss)

Idag har jag haft riktigt riktigt kul med min kära syster:) jojohanna riex förståss!

Det började med att jag ringde och väckte henne i morse, bara lite sådär när hon låg och sov. :)
Vi avslutade därmed - man vill ju inte störa de sovande, tss

Och efter en halvtimme kanske får jag ett samtal från okänd nummer, och tror att det är mamma. Varpå jag hör någon som mummlar något om "banbsabvänta lite"... Jag bara.. okeeeeeeeej:P
Men då var det kära Johanna som ringde upp, och ville gå en sväng.

Men sjäääälvklart sa jag, och tyckte det var en utomordentlig idé, så jag sa att jag behövde lite tid att göra klart det jag höll på med, och sen bestämde hon att jag fick vara klar till att träffas 12. Jag lyckades få fram tiden till 5 över 12 (5 minuter kan betyda mer än vad man tror:))

Och lagom i tid mötte jag upp denna udnerbara kvinna.
Och idag har vi ätit en mjukglass i stan, och jag hade fett svårt att bestämma mig men jag lyckades till slut:)
Sen var vi inne en sväng på Lekia, och tittade på alla fina armband och grejer man kunde köpa.
Sen gick vi ner till stadshuset och tittade på kycklingarna, och träffade vevves lillasyster hihihi:)
Och sen gick vi och tittade på en olycka, och såg brandbilarna tuuututuuutuuut,
och sen gick vi ellingerundan fast johanna behövde gå på dass så hon fick sätta sig och kissa på stigen (tss:))
och sen
kom vi till vårt första problem då vi var tvugna att springa över tågspåren.. oh oh oh
Och jag fick börja, för vi kom fram till att jag var modigast av oss!
Och jag sprang över, och sen var jag tvungen att springa tillbaka för det fanns ingenstans att ta vägen ,
och då började klockan plinga att tåget skulle komma... lääääääääääääääääääskigt!!
Så sen stod vi och tittade på tåget som for förbi, x2000 fast vi tyckte det gick ganska sakta ändå,
och sen så fick vi fundera och fortsätta gå en liten bit på vägen och sedan klättrade vi snabbt över spåret igen och över ett stort staket.... Vi klarade det , yeah yeah yeah!:)

sen kom vi äntligen hem till mig och johanna glömde bort att hon var dassanödig,
så istället bakade vi muffins.
Det gick sådär! Vi fick aldrig rätt på den dära socker-ägg-blandningen som skulle bli porös,
men vi sa skiitsamma efter ett tag. "det ska nog gå bra ändå",
och sen skulle bakpulvret i och då tog jag en matsked och slängde i.
Sen hade vi ingen aning hur länge muffinesen skulle stå inne, men efet bara några minuter så började det bli ilte svart  yta på två av muffinsarna (vi hade 5 stycken stora) så då bestämde vi oss för att sänka värmen lite.
Sedan började dom jäsa rejält och gick högt över muffinsformarna,
men vi smakade lite av det som ramlade utanför och tyckte det smaka ganska gott men alldeles för beskt.
och då kom jag plötsligt på att det hade ju stått Tesked på receptet och inte Matsked som jag slängde i när det gällde bakpulver.. Men Tjacky då , tänkte vi, men skrattade istället lite.
Sedan växte muffinsen ännu mer , för att plötsligt tvärt sjunka ihopa istlälet ... hahaha:)

(Ni kan se resultat på    tjackiebawn.bilddagboken.se  )

Jaja, slutligtvis så gjorde jojsan en fin rorigoogtotiloti-video till mig..ihihihil..

Och nu ska jag sluta skriva massa grejs vi gjort,
utan istället berätta hur jävla mycket jag tycker om henne.

Trots att hon alltid varit mindre, yngre, kortare... Jaa... så har jag alltid sett upp till henne.
Du, Johanna, har alltid varit en sån människa som gjort mig glad i hela kroppen, och liksom får mig att le.
Vi har ALLTID kul, förutom när vi börjar bråka för att jag säger att du har osnygga byxor när du säger att du inte älskar mig längre, i 7an eller vad det var... (alla måste vi ha nergångar, men det viktigaste är ju att man har bergen att stå på:))

Mer och mer på sistone har jag börjat känna att jag blir rastlös av att umgås med människor ,
att många inte har mer att ge längre, inte det jag vill ha.
Men med Johanna är det liksom.. Vi har kännt varandra i typ 9 eller 10 år nu ,
och fortfarande ger du mig nya sätt att se på grejer, överaskar mig med din fantasi och bara är allmänt trygg och mysig. Fy fan vad bra du rä!:)
Du är en sån människa som alltid lyft upp mig, och fått mig att tycka om mig för den jag är.
Du har alltid fått mig att känna mig speciell och unik, och det är fan den bästa egenskap man kan ha.
Och det är precis så jag ser på dig!  !

Älskar älskar älskar dig!!! det krävs en äkta lillasyster för en äkta storasyster (du kommer aldrig fatta detta hahaha, jag hoppas du inte slängt sköldpaddan och var lika elak mot dom som mot dina små trasdockor:( :D )


hahahahahaha Johanna är bäst!!! Hon kom nyss på 5 timmar senare att hon hade visst glömt att skriva med mjöl på listan till muffinsen vi bakade, så vi hade inte mjöl i heller. Inte konstigt att dom blev platta och jävliga:D

liiiife oooh liiiife:)

I början av förra veckan tog jag ett av de bästa beslut jag tagit.
Jag slutade att ta dom piller jag hållt på med i snart 2 månader.
Det är fan en befrielse att inte ha dom.
Det är helt sjukt att ett litet hormonpiller (Fullt av kvinnliga hormoner som skulle göra mig mer kvinnlig? Tack gode gud att jag inte har dom i min redan:P Stackars kvinnor, men nu förstår jag ju varför kvinnor är som dom är..muhaa) kan förändra en så mycket.

Med dom kunde jag vakna upp arg, bli irriterad över minsta lilla småsak, gå ner i djupa stämningar utan anledning,
Ja, jag inser nu så här på efterhand också att det var nog dom som gjorde att jag haft svårt att sova på sistone, att tankarna inte velat släppa när jag velat släppa dom.

Så hela veckan har jag sovit gott som en prinsessa på en ärta, inga jobbiga tankar, bara kännt mig allmänt glad och positiv och befriad, oberoende och stark. Jag är mig själv igen:)

Visserligen är våren här nu , I LOVE IT!:):):) Det är så härligt när fåglarna kvittrar och solen skiner och värmen går in i kroppen och man bara känner sig så kär i livet! :)

Och så en trevlig, fartfylld vecka med mycket trevliga händelser och människor!!:) ,
och en perfekt avslutning på den med low på Skånes djurpark, älgar grisar och björnar wow wow wow!

...............................................................................................................
Dock har det varit lite knas i mina drömmar i veckan, det känns som det ligger något i mitt undermedvetna som inte stämmer.

Förra veckan drömde jag att jag tappade alla mina tänder. Några i taget kom jag utspottandes med dom med käften full av blod, och mamma fångade upp dom i en plastburk.
En dröm senare tappade jag en liten flis av tanden, typ en kvadrat rakt in i en av framtänderna så det blev ett hål. Och sen fick jag ett långt djup streck längst med alla övre tänderna. (jag hoppades att detta skulle gå på försäkringen- jag var orolig över min ekonomi)
[enligt drömbok symbosiliserar tandtappning att jag inte får fram det jag verkligen vill få fram!?]
Jag drömde i lördags att min mamma dog, värsta äckliga känslan!! Det var fruktansvärt jobbigt och kändes för äkta..
[Och detta ska tydligen innebära att jag avslutat något kapitell i mitt liv som jag lämnar bakom mig - beteende, arbete, relation, känsla - för att få plats att släppa in något nytt]
Och sedan nu inatt drömde jag att jag blev jagad av en mördare, eller från början var det inte jag. Men det tycktes bli mer och mer uppenbart i drömmen att jag var utsatt, att jag inte kunde komma från den som jagade mig, för när jag låste in mig på toan låste någon upp, det var mig dom sköt mot, och jag kände mig hela tiden som att jag aldrig kunde vara trygg där jag var. Jobbig känsla att vakna till även idag, som inte riktigt vill rubbas. Man känner sig lite förföljd vaken liksom.
[Och tydligen ska detta innebära att jag flyr från något jag känner, tänker eller har gjort/borde göra, och att jag borde möta rädslan istället för att vända ryggen till]


All best/ Jacqueline.

RSS 2.0