En solig skottdag!

hoppsan sa. Idag var det skottdagen kom jag pa, det hander inte varje ar liksom;)
Borde gora nagot speciellt idag, och det ska jag ju faktistk gora ocks. For idag ska jag traffa Annika och Charlotte pa Fridays. Vi ska kopa 3 olika desserter. Jag tankte ta med mig 3 sma papptallrikar och en kniv ocksa, och sa delar man lika pa alla 3 sa far man lite av varje... Mmmm va gott:)

Annika ar min trogna van sedan 3-4 (?) manader sen tillbaka som jag spenderat i stort sett varje helg med sedan jag kom till New Jersey, och Charlotte. Ja, det ar faktiskt en helt ny prick.
Nar jag och Annika var pa ett av de braiga shoppingmallen sa skulle Annika precis till att beratta om att hennes kompis hade traffat nagon ny kille eller nagot (det var defintinitivt ett otroligt lojligt samtal vi forde i alla fall:P) nar vi hor en liten svensk rost typ "Det kanns dumt att bara saga sa har men jag horde att ni var svenskar".
Alltsa en liten Charlotte Karlsson fran Munkedal som uppfattade vart sprak, och kom hit for 2 manader sen och ocksa jobbar som au pair. Ganska nara Annika. Toppen, tankte jag, for det verkade vara en riktigt rar liten tjej och nu bjod jag med henne till vart lilla gottismote ikvall. Upp till bevis Charlotte;)

Sussie berattade for mig att det ar dom 30 forsta sekunderna i ett mote med nagon som man bestammer sig om vad man tycker om folk. Det hade hon lart sig i skolan, och ja.. Det "visste" jag val, men hon hade last studier om det. Intressant, och jag tvekar inte en sekund pa det. Jag ar valdigt snabb pa att bestamma mig vad jag tycker om folk.:)
Men darfor ar det ju ocksa viktigt att forsoka visa sig fran basta sida nar man traffar nytt folk!:)



Igar var faktiskt en riktigt mysig dag, nar jag nastan overvagde om att skaffa barn sjalv :P haha.
Nehmen jag var ensam med alla 4 barnen, och det ar sa mysigt nar man far dom i sang utan problem.
Vid halv 9tiden nattade jag dom minsta 2 barnen (3 och 4),
men Peyton hade sa otroligt svart att somna sa nar jag kom in och tittade till henne sadar var 5e minut sedan sa lag hon saklart vaken. Och sa till mig att hon inte "felt to well"
"Aw, can I give you a hug to make you feel better?", sa jag och det hjalpte. Sen satt jag inne hos henne i morkret ett bra tag:) Vilken kansla jag fick i kroppen da!

Min hostmamma skulle vara hemma klockan 9 hade hon sagt. Sonja kom typ kvart i 9 och satt i mitt rum, och fran dess gick vi sedan och vantade. och vantade. och vantade. Och jag borjade nastan bli lite orolig nar klockan var halv 10 - kvart i 10 och hon inte horde av sig.
5 i 10 ringde telefonen men da var det pappan som ringde och ville ha tag pa mamman, som ju inte hade kommit hem an. Men han fragade hur veckan hade varit och jag kunde med arlighet saga att veckan gatt mycket bra. Jag har inte haft mycket problem med barnen denna veckan alls vad jag kan komma ihag:) Eller glommer man ganska snabbt. Hehe.

I alla fall hann jag bli lite irriterad ocksa, for en timme forsenad gor att jag ocksa blir en timme forsenad om jag ska gora nagot. MEN all irritation forsvinner direkt nar min hostmamma kommer hem for hon sager alltid forlat och menar det, och jag kan verkligen inte bli irriterad pa henne da. Kanslan slapper direkt!

Och det diskuterade jag och Sonja om sedan, hur mycket ett forlat kan betyda. Eller ett tack!
Bade jag och Sonja har upplevt irritationen inom oss sa manga ganger har nar det kanns som familjerna bara tar en for givet, men de tva orden kan fa alla kanslor att forsvinna direkt - for de vet att de gor fel.
Och sa ar vi allmant snalla och medgorliga antar jag:)

Asch, nu ska jag ta och avsluta min blogg med att meddela att
SOFIPALLA KOMMER DEN 17 MARS:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D<3

Inlagg nr 1

Klockan ar 6.30 pm enligt min dator. Enligt min mobil 9.30 pm och enligt de svenska klockorna back home 3.00 am.
Jag lever mitt vardagliga liv pa ungefar samma satt som hemma, bortsett fran att jag nu istallet lever ut mina rutiner pa andra sidan jordklotet: narmare bestamt i Princeton, New Jersey.
En riktigt trevlig liten by/stad eller vad man nu kallar det. Town skulle man formodligen kallat det har antar jag.

Idag har det inte hant speciellt mycket.
Tyvarr var teaterlektionen installd idag. Teater ar verkligen roligt och utmanande. Jag har en alldeles underbar larare ocksa - Louis Wells. Han ar alltid sa positiv och forstaende, och far 2timmars lektionerna till att ga sa himla snabbt. Jag ar verkligen glad att jag valde att spendera mina tvungna timmar i skolan till att gora nagot praktiskt.
Men idag har jag istallet sovit bort min dag precis som jag val for det mesta alltid gor numera, drommer alltid sadana roliga drommar.
Inatt dromde jag att mamma ville ha ett till husdjur, och darfor som en utmaning hade pappa kopt hur manga husdjur som helst. Katter, hundar, kaniner, ormar tror jag med - verkligen alla mojliga sorters djur som sprang omkring i vart hus som typ paminde om Josefine Falks hus dar hon bodde nar jag halsade pa henne for manga ar sedan. Hehe. Knasigt!

Jag vet inte riktigt just nu vad jag ska skriva.
Allting gar bara sa himla upp och ner.
Saknar alla hemma sa otroligt mycket! Det suger att inte ha vanner runt om knutarna.
Men jag fick ett jattegulligt brev idag av Malin ... med en liten fodelsedagspresent ocksa. Ska ju dock vanta med att oppna det till min dag..
Sorgligt att behova fira 20arsdagen i USA. Har ar det ju 21 arsdagen som ar nagot viktigt, sa jag far kanna mig allmant oviktig i ar. Haha!

Aja, Nu ska jag antagligen ga och plugga lite korkortsteori - kanske kan fa gjort ett andra test imorgon:P

Take care alla / JH.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0