14:17

Då får vi se hur lång tid det dröjer innan mitt blogginlägg avslutas.

Till att börja med vaknade jag upp med världens .. Okej, nu överdriver jag - för världens klump var det inte!
Men jag fick panik, för jag ville så himla jättegärna spendera min lediga dag på något vettigt sätt.
Jag gjorde verkligen ett gott försök att få tag på någon som kunde gå ner till Ung08 -festivalen med mig, men lyckades inte hitta något. Då fick jag panik, panik över att vara ensam på en ledig dag och ännu mer panik över att jag har så lite kompisar här (Men det har jag inte ens. Jag är bara så jävla bortskämd hemifrån !! Och jag har fått underbara vänner här, det måste jag verkligen stryka under med en fet understrykningspenna!)

Min pappa ringde, och det verkade nästan som om han saknade mig. Han påpekade att jag kanske borde fundera på vad jag skulle göra mitt liv, att jag inte verkade må bra av att bara gå och gå typ. Att om jag ändå bara skulle jobba, så kunde jag jobba på Mc Donalds i Eslöv och bo hemma istället.
Pappa lilla, Tänkte jag - Mc Donalds ligger inte i närheten av Burger King;)
Neh, men som jag försökte förklara så trivs jag jättebra både i staden, med mina arbetskamrater, arbetet i allmänhet och framför allt med de vänner jag har här som jag bara måste få lära känna ännu bättre innan jag eventuellt gör ett avsked.
Pappa kom med ett förslag jag länge funderat över, och jag måste säga att det satt sig på hjärnan ! (Mor och far är ju trots allt dom som växt upp med mig och kanske känner mig så pass väl att de vet vad jag egnetligen (?!) vill och skulle må bra av) Pappa gav mig också en motivation att jag skulle klara av det, så .. Ja, nu har jag börjat tänka i nya tankebanor och ska söka in till plugg ser det ut som!:P
Lättpåverkad? Eller ser jag helt enkelt bara upp till min far? (och vill göra di gamla stolta:))

Ja ja..nog om det.., i alla fall så var det ju tänkt att jag skulle itll Natacha men hon verkade sjuk, men efter ett tag förstod jag att det var annat som spökade, så räddningen och lösningen kom.
Klumpen i magen som satt sig så ivrigt och djupt började sakta klarna av.
Jag fick ur mig en del meningar som "livet suger", "jag kan lika gärna gå och dö", "livet är meningslöst", "jag vet inte vad jag vill med mitt liv så jag kan lika gärna ge upp", "Kan vi inte göra mass-självmord?", och efter att ha fått prata ur mig om mina innersta tankar (nja, yttersta skulle jag väl nästan påpeka med tanke på att man nästan kunde läsa i mina dagsmörka ögon om hur onödigt och konstigt dåligt jag mådde) så började det ljusna på mig,
och sen spenderade jag resten av tiden med Natacha och Alex  som får mig att landa på en åttonde himmel (för er som varit i sjunde himlen, förstår ni var jag befann mig denna kväll)
Nej nu ska jag hålla mig på jorden! Det var i alla fall en grymt bra kväll,
som slutade med en liten stackars Elin som också joinade .. Hon hade satt i löshår och kom gråtandes för hon hade så sjukt ont. Stackars lilla lilla flicka !!!!

Det var inte lätt att göra något åt den saken, men vi försökte i alla fall göra vårt bästa, få henne på andra tankar, ge henne vatten, te men tyvärr fann vi henne ingen alkohol som hon egentligen mest trånade över (Det är helt okej att ge någon alkohol vid fysisk smärta tycker jag !!)
Men till slut somnade hon och jag och Natacha spådde varandra med kort istället,
Det slutade med att Natacha skulle få vara olycklig i resten av sitt liv (Om hon drog ett hjärter inom tre kort skulle hon bli det , och när hon inte fick det, så förlängde jag helt enkelt med 20 kort:P Allt för att hämnas ! ! )

Nu sitter jag ensam hemma hos Natacha, alla andra drog och jobbade. 
Dock bor Natacha inneboende i någon familj och jag hör ljud nerifrån köket. Oh la la, who can there be;)

Personligen jobbar jag inte förrän halv 8 (om inte Abbe ringer och ber mig komma tídigare, inte helt ovanligt) så nu ska jag planera min skåne-resa... Längta <3

Kärlekspussar till alla mina älsklingar,
och en extra puss till Alex :)

14:36

o-tid för blogg och nervositet!

Egentligen vet jag inte varför jag bloggar just idag,
när jag har som minst tid av allt.
Bestmäde mig för att när jag vaknade skulle jag bara på med datorn, överföra pengar till studerandekonto så jag har något att eventuellt röra mig med när min bästis kommer i helgen (SOFIE SOFIE SOFIE <3)

Idag är det Oer.. tror det heter så..
Kontrollant, var inte meningen jag skulle jobba idag så jag var nästan nära på att försöka slingra mig ur att säga ja, när chefen ringde mig i morse.. blaaaaa!!
Jag är skitnervös! Men 10 grodhopp på den, och sen ska nog allt gå bra:)

Jag till och med drömde om det inatt, dessutom drömde jag att det typ var någon stor himla avslutningsshow vi höll och att det var kanoner  inblandade så då och då var jag riktigt nervös över att det skulle bli krig, jag minns vilken extremt jobbig känsla jag hade inom mig! Undra vad detta kan betyda?!
Man associerar nog mycket i sina drömmar.
Jag drömde också att jag fick smaka en stor underbar koladrink (större än dom största i Lloret wtf:)) av sandra olofsson, en gammal barndomsvän och granne. Det betyder kanske att jag borde slänga iväg ett mejl eller något till henne? hehe

Neh nu ska jag sminka klart mig. Jag ser ut som piss, håret är som piss, jag har inte duschat sen jag badade igår (planerat att jag skulle göra allt sånt plus tvätta idag), mina kläder är skitiga , jag har massa finnar i huvet (mens på gång?!) och jag är allmänt trött och ofräsch. Kul att jobba i kassan så där;P

Nej, over and out som neverstore skulle ha sagt.
Ikväll ska jag mysa med Jeanette , whiii:)

RSS 2.0