morgonstund har guld i mun

Ja, det kan man verkligen säga idag. Vaknade redan vid 4-5tiden
och sen vid halv 7 lockades jag ut i det vackra vintervädet.
Gick i snön som gick ända upp till knäna (va fan skulle jag där ute och göra;P) och ramlade framlänges med ett glatt tjut.. :D

Morgonstund har guld i mun!

Jag är så cool, eller störd i huvudet, eller bara fri som en fågel- jag föredrar det sista.
Men bor man i Skarpnäck så gör man ;)

Nu ska jag snacka lite med min kära bästis Eric som är ute och reser i Australien, sen ska jag återgå till min kära sömn.

 

Puss på er alla från en stormigt glad bustjej på 21 år, snart 22:P- men det kan man aldrig tro

 

Invigd, trots förbud. Äsch:)


FIRADE ERIKS VINST I GLOBEN <3

Sjukt underbara känsla att stå där, jag och min underbara sara som var på besök från skåne hos mig här i stockholm, bland 14 698 andra pers i Globen i Fredags, och få ställa sig upp för att känslorna bara flöt ut i kroppen när underbara bästa Erik sjöng så vackert så han skapa gåshud i kroppen.



Okoll! (Pest och plåga!)

Har kommit fram till att min antistyrka (det lät bättre än svaghet, för styrka är ett väldigt starkt ord, och jag ville verkligen visa motsatsen till styrka=)) när det kommer till skrivande definitivt är rubriker.!

Nu ligger jag vaken, helt i onödan.
Var uppe vid 9 för att åka till jobbet och börja 10.. Trodde jag det:P
För väl där så berättade en tjej att vi inte öppnade förrän 12.. Jag bara noooo..
Men det var inte svårare än att jag fick åka hem och inse att jag har en halvtimme på egenhand nu istället och ta det lite lugnt.. 40 minuters tunnelbana helt i onödan, men det skadar åtminstone inte naturen(!) :-)

Igår var jag på Pest och Plåga- konsert då som sagt.
Det var grymt... Ner i källaren på Broder tuck, och så var det uppdukat med begravningsljus och en stor annan ljusstake. Nästan lite halloweenkänsla eller åtminstone familjen adamskänsla.
Och så körde ett band, och fastän det var skrik så gick det konstigt härliga strömmar genom kroppen. Antar att ganska många skulle valt att inte kalla det musik men denna musik är väldigt levande på något vis, trots att man inte hör ett ord av vad dom säger. Det tar liksom inte mot i öronen utan som små små ljudvågor vandrar in genom öronen :-)

Sen var det vårt bands tur.. Och som min kompis Johannes -sångaren i bandet- hade påpekat, så skulle jag förvänta mig något jag inte varit med förut. Jag gjorde inte riktigt det ändå , men det kunde jag fan göra.
För lilla lilla Johannes var mäktig på scenen. Det var som att se en annan människa träda in i en dräkt med nitar och mitt i allt tar han fram en skål och drick blod så det rinner nerför mungigorna. Galet och härligt flow! Ååååh va kul:-) Respekt till Johannes och Alex




Man ska fan i med testa på allt nytt. Då och då hittar man saker man gillar som man blir helt förvånad över att man skulle gilla. Score, Fore!

Over and out.

Håller helg !!

Nu är jag i full gång med jobbet på vetekatten. Det är så mys att röra sig i varma, sköna, stämningsfulla miljöer och känna sig lite småsöt trots arbetskläder. :)
Men efter en lång arbetsdag på café är man trött i kroppen och det var faktsikt ganska skönt att spendera en kväll på en man hand så att säga.

Idag har bara varit en sån fett härlig slö dag, jag sov ut tills jag vaknade (SKÖNT!)
och sen satt jag och gnola lite på några melodier på egen hand
för att vid 5tiden möta upp dels johannes som hade biljetter till sin konsert imorgon :):)

men framför allt min goda vän Rebecka Bengtsson. Det blev rostbiffssallad på ett ställe som vi båda funderar hur de klarar av att gå runt. Det ligger nästan så centralt det bara går, deras mat är både god och billig, där verkade inte vara så mkt folk (=litet ställe).. Hur?!

Shit the same.. 19.32 som förbestämt var vi hos rara Daniel på uppgång st eriksplan, vänster gå förbi sibylla och sen ner för trappan i andra valvet och längst bort på den gatan . Titanic-hiss (läskigt) lyckades vi ta oss igenom och kom till våning 4 där det blev Idol (<3) för hela slanten.
Det blev grymma framträdanden som vanligt , men jag och rebecka var tvungna att springa mot tågstationen så vi missade sista delen.

Daniel höll oss uppdaterade via sms sen, och jag blev skiträdd att Erik fick hänga löst. Och grymt sorgset att Tove åkte ut idag. Jag hade verkligen sett fram emot att se Erik och Tove i final i Globen ! Suck...
Kändes som att snubbla på mållinjen, eller som jag beskrev det för rebecka- att spela semifinal och förlora med ett mål och man bara gnyr sig över det .
Men men, Calle är också jätteduktig och jag hoppas att han bjuder på en härlig show i finalen ; För det är något jag tyckt att både Erik och Tove i stort sett alltid gjort .

Kvällen har sedan spenderats med ENSAMHET.. Ja,tro det eller ej men hon jag bor hos är (5:11) fortfarande inte hemma och lycklig är jag. Som kunnat sitta och sjunga hela kvällen <3,
och nu har jag förberett mig inför söndagens biobesök (luftslottet som sprängdes) med att se tvåan i denna serie (flickan som lekte med elden) Grym film ju. Lite trist dock att jag fick se den miniklipp med småavbrott var 1:35 sekund när den bytte klipp. Psss!:D
Och i övrigt så är ju Noomi så sjukt snygg, till och med i scener där hon kanske inte är i sitt vad jag skulle kalla esse.




Jag funderar på hur mycket man skulle kunna skriva i sin blogg, För det är mycket tankar som går i mitt huvud efter blandade konversationer och upplevelser, men för sin egen, men även andras(!) skull så väljer jag att inte göra det. Det är väl sånt man har dagböcker till..


Nej, nu är det fanimej supersäng!! chiers.

Godnatt


RSS 2.0