Börjat jobb på Josefina mm nu med:)

godkväll vördade gäster!
Stig fram, kom närmre.. Inte så nära, lite för nära!
Välkommen till Tjackiecity, en stad fylld av mystik.. och välbehag!:)

Nej men seriöst ! Klockan är 5 i 2 på natten och jag sitter uppe fortfarande när jag ska börja 11 imorgon . Fy fan vad dålig stil!
Ska dessutom jobba på övre för första gången, så jag borde gå bums i säng så jag kan visa min bästa sida inför högste chefen:) Ska bli spännande att få se skillnaden.
Det kassa just nu är  bara att vi har fått nya t-shirtar, och då kan man inte gå med uppknäppta byxor längre som jag kunde med skjortan, vilket innebär att jag letade upp nya byxor som var större och dom jag hittade är blixtlåset sönder på, så jag har alltså ett par byxor jag arbetar i där blixtlåset ständigt är halvt nere. Snyggt Tb! :P

Min dag har varit hur bra som helst. Jag gick strålandes till Josefina, där jag idag gjorde min debut. Blev en liten provanställningsdag på 2 timmar. Var mycket trevligt. Hann med en hel del.
Bland annat var där några typ engelska pensionärer, och mannen i sällskapet var jag tvungen att ge värsta leendet för han skulle tvunget fotografera mig när jag lämnade fram deras ostmacka.
"Typisk svensk blondin" kommer det väl stå i fotoalbumet sen haha:D

Sen kom en amerikansk familj, men då var det kicki som tog betalt men jag hörde deras sköna dialekt och bara fick nostalgikänslor. Den här underbart fräsiga amerikanskan!:)
Sen när jag stod själv i kassan kom killen i familjen dit, och frågade om det fanns annan läsk. Och jag hade ingen aning om vad vi hade vid det tillfället och stod själv där, så jag bara helt panik "jag har bara jobbat här i en timme, jag vet ingenting". Och han bara började ställa massa frågor och önska mig lycka till och allting, Det kändes så himla mysigt att få prata med en amerikanare igen !:)

Sen... När jag springer in och hämtar lite brickor och kommer tillbaka ser jag att kicki står och pratar med någon. Jag smyger runt om disken, och ögonkontakt med denna sjukt vackra människa och han ger mig ett ljuvligt leende och sträcker fram handen för att hälsa- min framtida arbetskamrat!!! Kan det bli mycket bättre?!:D
Hann tyvärr bara i all stress fråga honom om var en massa olika saker fanns, men det känns ju verkligen trevligt att ha något att gå till jobbet för även en trist dag:P Oooooooooh ögongodis, me like!:)

Efter mina timmar där gick jag vidare, och införskaffade mig ytterligare en rosett till håret fast svart (måste ju ha något som matchar min rosa klänning jag ska ha på Amandas födelsedagskalas på onsdag:))

för att sedan åka till fridhemsplan och tokvirra runder och leta efter mammas och pappas hotell .
Efter någon timme när jag hann fråga typ 8 pers inom en minut vart det låg , och sedan ytterligare 10 stycken om vägen (och ingen hade hört talas om hotellet typ men några kände till området), så hittade jag dit , stötte på världens trevligaste reciptionist:)

Och sen hade jag en heldag och gick runder i typ hela stockholms innerstad, åt kebab (satt mitt emot Linda rosings bästa vän , han bögen som var med i serien:D Haha.. :)) och glass, och hade allmänt mysigt. Följde med dom hem till hotellet och införskaffade mig ett choklad på shell och kom fram till att det måste varit där jag och gewz stannade och frågade efter vägen när vi gjorde en stockholmtour:D

Och sen vid midnatt fick jag frågat reciptionisten om jag behövde gå ända till fridhemsplan men då visade det sig att thorildsplan låg 100 meter längre bort, så slapp jag den biten. Skönt:)

Och nu ha rjag massa fler kläder som mamma och pappa tog med sig som jag inte har någon som helst aning var jag ska placera!! hehe..

Neeeeeh, Det var allt för mig.

Life is goooooooooooooooood. Me like, Me like:)

Puss på er alla!

Life in city just keeps getting better:)

Har nog haft en av mina favorithelger här i stockholm denna helgen !

Först fick jag 50 kronor dricks på jobbet av någon som tyckte att jag var gullig. Ändå 50 kronor på Burger King, av någon som köpte ett meal för 79.. Det är fan inte helt fel:)

och sen fortsatte det med att för en gångs skull sluta TIDIGT!! Halv 9 satt jag och Jeanette och käka lite burgare och sen passa vi på att köpa lite godis. Åkte hem till henne i Täby och njöt av nice sällskap, och en skitkonstig film som hette Det är nåt som inte stämmer, vilket det verkligen inte var heller med folket, och ändå var det en sann historia!:D -me like haha!-
Avslutade kvällen med Hipp Hipp och förståss massa skratt, aldrig fel.
Och  sen sov vi gott i hennes soffa.

Lördagen fortsatte med frihet!!
Åkte ner till jobbet och lämnade väskan, sedan gick vi lite genom Gamla stan och satte oss vid bryggan sen och myste i solen:) Tog en mjukglass och bara njöt av vädret och omgivningen.
Påbörjade sedan en shoppingresa som blev alldeles alldeles för dyr (!!) , men hittade riktigt nice affärer på söder:)
*Leopard-paraply
*Blommig body
*Svart hög kjol (som jag upptäckte sen var French connection:))
*Svart hårband med stor röd rosett i
*Svart hårband med stor röd blomma i
*Silvriga skor
*Aprikos stor t-shirt

Med andra ord, riktiga kap men mindre bra för mitt saldo på kontot!:P
Äsch ibland måste man få skämma bort sig lite grand, när man jobbat så mycket som jag gjort:)

Efter hemkomst, en härlig dusch och ombytning till min nya outfit (wihiii:)) drog jag och Natasha till Angelique och Elin. Two black and Two blondies, kändes lite kul :D Perfekt kvartett , och sjukt mysig lägenhet Angelique hade ställt till med med rosa fina väggar.. me like, me like!:D

Sen stack jag och Elin vidare, sprang till pendeln vilket övriga tjejer inte hann (klackskor är fan inget bra tjejer:P) och åkte mot gamla stan. Sen påpekade vakten att "direkt när hon i rosett kommer in ska hon dricka 2 glas vatten och ingen mer alkohol, annars kommer hon åka ut". Och ut skulle jag fan INTE, inte denna gången!:)
Och ut åkte jag inte, för nej . Jag och Elin hade en sjukt rolig och ball kväll med extremt mycket dans och skratt!:D
And Tjack is back on track:) Haha, Jag har någon sorts sjukdom- definitivt-, men jag erkänner det i alla fall!. Och Elin tyckte att det var helt okej. Yeiiiij:)

Jag blir accepterad för den jag är ! Me like personer som accepterar mig för den jag är!!!!!

Nu ska jag sova, tvätta och sen blir det jobb.

Och imorgon ska jag jobba första gången på resturang Josefina, och så kommer mamma och pappa!:D Wihoooo.
Och sissssssssssssy :):):):):)

puss på er alla , puss!
Ps detta inlägg blev ganska fjortis, men jag har saknat att vara fjortis, och det är skönt att få vara det igen:)

BLEV FAN LEDIG HALV 9= Fest

idag är det midsommardagen = obligatorisk utgång.
Skulle egnetligen jobba till halv 3 inatt med en av mina favoritarbetskamrater jeanette och sen skulle vi gå ut och festa sista timmen

men jeanette blev sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuk på riktigt

och sen var det lugnt, SÅ JAG FICK SLUTA HALV 9.

SÅÅ^DETTA SKA FIRAS MED FEST!!!!!:D

nu ska jag och johanna dra ut och supa järnet, gå på cattelin (hahahaha) och fan hitta sweet n spicy eller några andra hunkar!

tjohooo:D

det är jag fan värd, skål!

Så kan det gå!:)

I onsdags var jag ju som sagt ledig, eller vet inte om jag sa det.
Men ganska skönt bara att kunna göra lite som man ville för en gångs skull, hehe.
Sen vid kvällstid drog jag till centralen och träffade Jeanette och Johanna.

förfestade med lite vin i omklädningsrummet:P
och myste lite på björnarna och bland skejtarrinkarna (var annars, förkärleken kommer alltid finnas där!:P)

och sen drog vi till Arken och fortsatte där med lite trevligt, och mötte också upp Johnny som hade festen i Fredags.

Vidare till Göta källare, där vi precis innan tappade av Johanna och där vi btw inte kom in. Men hemskt vad en flaska vin slår hårt när man dricker den för snabbt:P

Så vi gick till någon pub, kom jag nyss på.. Haha.. Vet inte om vi drack något eller om vi bara drack vatten.

Sen var det i alla fall dags för Jaenette att gå hem för hon skulle jobba 10 imorgon,
så vid T-banan såg jag ett gäng tjejer som såg glada och gulliga ut,
så jag gick fram och frågade vad dom hade för planer.
Dom hade två tvillingar i gänget och en asgoo Vanessa bjöd gladeligen med mig vidare.

Så på La roy var det helt packat med folk, och vi insåg ganska snart att det skulle bli svårt för oss att ta oss in. Och i ingången blev vi förståss stoppade, Vi var för unga (-23) !! Men efter en viss övertalande och glada miner men framför allt faktumet att tvillingarna fyllde år, så kom vi in!:D

Hade en asnice kväll med tjejerna, och på  något vänster kom jag upp till ett gäng som satt och drack champagne och annat trevligt och beblandade mig med dom,

och när allting stängde, så slutade det på mc donalds där jag försökte få en burger king burgare som tyvärr inte fanns:P och sen på något vänster slutade det med att någon random tjej drog med mig i taxi och sen slutade allting i Saltsjöbobaden?!:D

Haha... och jaaaa, Vad ska jag säga.. En jävla kul kväll blev det!!:D
Det är så det ska va, helt spontant och niiiice:)

Nu ska jag "fira midsommar" wehoooo  hehe
har varit och handlat midsommarmat med rumsdkamrat idag som m,an kanske kan smaka lite av sen när man kommer hem inatt..

Kramiiiiiz på er alla och glad midsommar, hoppas der regnar mycket på er:D


vad händer i Stockholm

Hmmm var ska jag börja. Jag tycker jag är fullt igång hela tiden.
Det är så himla roligt att träffa så mycket trevligt och roligt folk hela tiden. Jag vet inte hur jag lyckas men det känns som jag får vänner lite varstans just nu, and I really like it!:) Oh yes I do.

På tunnelbanan hem i Lördags satt jag där och flumma med mobilen och då kom en trevlig kille fram och började snacka, Timmy:) som verkar lika ung i sinnet som jag, yeeeah:)

Sen i måndags gick jag och Johanna - ytterligare en random tjej - som jag träffade för frösta gången i måndags då ut till Galways och det slutade med att vi delade på en flaska vin. Sen drog vi vidare hem till henne och fortsatte dricka lite. Tyvärr var det inte mycket ös ute på- 54an eller var det var vi gick., men fann mig en jättehärlig tjej i henne så det känns hur bra som helst. Och jag slängde 100 kronor på Black Jack utan att fatta vad jag egentligen riktigt gjorde. Hehe

I lördagsnatt jobbade jag även med en ascool tjej som jag ska ut med till göta källare ikväll, men myyyys:) Ska bli hur nice som helst, och ikväll tänkte jag bli FULL! har införskaffat mig 3 flaskor vin nu. Skönt det är att ha pengar alltså!

Och igår efter jobbet så tog jag och Natasha nattbussen hem, och insåg hur fett lika vi var. Samma sak som jag blivit mobbad av mina bästa vänner - ni vet vad jag menar Haha - samma "problem" hade hon och sen insåg vi att vi var lika barnsliga båda två, hade samma intresse och att vi skulle kunna ha riktigt kul ihopa. That´s it! Det blir snart Natasha-utgång också:D

Och sen idag.. förrförra helgen när jag var på la isla snackade jag lite med en kille som hette Daniel, och sen idag så gav han mig en guidad tur på Vespa (lätt motorcykel) genom stockholm och bjöd på en kopp kaffe. Men hur nice som helst!!!!:) Fan vilken underbar känsla att sitta på ett sånt fordon igen!:D

..............................................................................................................


Fick även min jobbs hittils bästa raggningsreplik i lördagskväll.
Kom ett gäng söta killar.
Först kom en asgullig kille fram och handla typ en liten hamburgare och gav mig en femma i dricks.
Sen satt dom och åt, och sen kom han bort och skulle ha en sweet N spicy hamburgare.
Och han bara "ah jag skulle vilja ha en sån dära sweet n spicy. Är den lika sweet som dig eller?"
Haha, som vi skrattade men va fan han lyckades ju charma mig i alla fall;P



Neh, jag stormtrivs!. Wihiiii:)  (Kärlek till alla hemma<3 Jag ser fram emot era visiter!)

Efter en veckas boende i Stockholm

Nu har jag bott i Stockholm i en vecka.
Jag har påbörjat ett jobb på Burger King där jag trivs nästan bättre än väntat.
Mina arbetskamrater verkar vara hur sköna och gulliga som helst, det uppskattas.
Jag har kommit in i rytmen även om jag ibland efter långa timmar i kassan, börjar fundera över vad jag håller på med osv. Har gjort lite småfel men övrig personal har inte klagat på mig och påpekat att det är ingenting, så det känns jättebra.:)

Boendet går också bra, men så himla mycket har jag ju inte hunnit sova hemma. Hehe. Känns fortfarande inte hemma, men det gör inget. Tror inte jag kommer stanna här mycket längre än väntat, jag skulle vilja bo närmre stan mm.

Nya vänner har jag också fått många av, hunnit vara på en hel del fester och i allmänhet träffat mycket mysigt folk.

Erik kommer till Stockholm på Fredag, så lite gammal hederlig skånskhet känns ju aldrig fel:) Så då blir det fest med honom och hans lumparkompisar och det kan ju inte bara gå fel skulle jag kunna tycka.

Känslan inom mig går väldigt upp och ner . Ena dagen känns det som att jag skulle vilja hitta mitt eget i Stockholm och bara stanna för att det är så mysigt. Andra sekunden saknar jag någon stabil trygghet, min familj och mina vänner.

Men en vecka är ingenting och jag har försökt lägga ner den intre stressen (blir lite lättare nu när man faktiskt har fysiskt stress istället!) och inte få panik för alla småsaker.

Har av-anmält mig från folkhögskolan. Kände att jag hellre sparar lite pengar än lägger ut lånet nu. När jag fortfarande inte vet hundra vad jag vill göra med mitt liv.

Försöker att lyssna på mamma att jag ska leva i stunden och inte hela tiden leva framåt i tiden, men ibland är det svårt. Har i alla fall valt att lyssna på mormor om hennes råd:) Underbart att ha en mormor som förstår och lyssnar! :)

Nu ska jag till jobbet som börjar om 2 timmar, men har i alla fall börjat att se till att fixa till m ig i tid osv, så man inte blir stressad i sista sekunderna. Man mår bättre då !

Puss på er alla !

mitt lilla Sjuka äventyr

Min gårkväll började med en pendeltågsresa till Bålsta,
där jag träffade kära Anna som jag lärde känna i usa som jag inte har träffat sen 10 månader tillbaka. Hur kärt återseende som helst:)
Vi åkte vidare till hennes kompisar, och jag bara direkt slogs av vilka toppentjejer Anna har till kompisar, verkligen allihopa hur söta rara gulliga som helst . Genuint goda och intresserade och välkomnande.
Jag blev så himla glad i kroppen av att träffa ett gäng som faktiskt påminner om mitt eget gäng,
och känna att man liksom "hittar hem" lite. Skönt som in i , efter min panik av otrygghet.

Sen fortsatte kvällen med lite fotbollstittande, mat, Drickande förståss.
Och vid 9 tiden lite lätt påverkade begav vi oss ner till stranden, satte upp stora musikanläggningen och blåste upp ballonger som visade sig vara vattenballonger och inte alls speciellt användbara i det läget. Hihi:)

Mer och mer dricka blev inblandat, och fler och fler folk dök upp. Pga dåligt väder misstänkte vi att inte så många skulle dyka upp men till slut var vi nog 100-150 pers. Hur mysig stämning som helst ! ! Hade jätteskoj och alla bara var så glada och mysiga och softa och trevliga. Me like!!:)

Hemma igen vid 1 och gick och la oss i annas säng och somnade.

Och sen ungefär vid 6tiden? vaknar jag av mensvärk och att jag är kissinödig.
Går på Toa, och känner hur sjukt mycket det sliter i magen och börjar krampa rejält i omgångar.
Får en Ibutemin av Anna, och går tillbaka in på toaletten igen och väntar på att tabletten ska börja verka.
Sitter på toalettstolen och börjar få panik i andningen, men typ huvet lutat mot vasken.
Dricker vatten men spyr upp det igen.
Allt bara gör så sjukt ont att jag inte vet var jag ska ta vägen, och typ gnyr av smärta men hoppas på att jag inte ska väcka resten av huset.
Sen känner jag hur det börjar pirra i händerna, så som det gör ibland när man druckit och blodet rinner dåligt runt i kroppen.
Men det sprider sig en ytterligare obehaglig känsla och armarna börjar typ spänna sig.
Jag fortsätter att andas panikhäftigt, och får en tanke av att EXAKT så här måste det kännas att vara med barn när man får verkar och funderar på om det ens är värt mödan i det läget:P
Lägger mig ner på golvet med benen uppåt (för det har jag fått lära mig att man ska göra om magen krampar)
men istället börjar typ hela kroppen domna av och spänna sig.
Jag känner att jag börjar tappa kontrollen över min kropp, så jag reser mig upp och försöker kalla på Anna. Kan knappt stå för det känns som musklerna typ förtvinat.
Ansiktsmusklerna har också låst sig så käken vill inte forma sig till att uttala annas namn, så jag hör mig själv låta ungefär som en cp-skadad som inte heller kan kontrollera sina muskler (Usch va hemskt verkligen det måste vara att vara sån alltid. Det kändes verkligen så himla meningslöst att försöka få fram några ord)
och vid detta läget har mina händer knytit ihop sig så att jag inte med finmotorik kan öppna dörren utan jag använder mina armar till att slå upp låset och öppna dörren.
Anna kommer springandes och hjälper mig upp och jag stapplar mig ostabilt med annas hjälp mot soffan och lägger mig.
Känner hur hela kroppen drar ihop sig, spänner sig, Det sticker och sliter i hela kroppen och jag rullas in i typ någon fosterställning eller något och försöker få fram till anna att hon ska ringa ambulansen, för jag känner att det här verkligen inte är ett tillstånd som påverkats av alkoholen eller så.
Det flammar i hela mitt ansikte och Anna väcker hela sin familj -som jag fick träffa för första gången, i detta läge :P - och dom sätter sig hos mig och är jättegulliga mot mig samtidigt som jag gnyr och krustar och hyperventilerar och bara har sjukt ont i hela kroppen och inte vet vad jag ska ta mig till av all smärta (Annas pappa sa i efterhand att jag lät precis som en kvinna som var på väg att föda barn)

Familjen försöker lugna mjig och få mig att andas lugnare och i all panik försöker jag att göra som dom säger, och till slut efter något som kändes som en evighet så känner jag hur smärtan sakta avtar och jag börjar mer och mer få tillbaka känslen i kroppen,
och lagom till ambulanspersonalen kommer så är det bara mina händer som fortfarande är knutna och som jag inte klarar av att signalera till.
Tummen är innanför fingrarna och skaver ,så jag ber Anna att lyfta tummen och lägga den ovanpå övriga fingrar istället, som hon så snällt gör.

Ambulanspersonalen kommer fram till mig i soffan, frågar vad som har hänt, tar ett blodprov i fingret, kollar om jag har feber, mäter min puls och blodtryck och lite andra såna småsaker.
Sen åker vi i ambulansen och jag får ligga i britsen med en gul filt över mig, och kan passa på att fråga ut den snälla ambulanstjejen om hennes spännande jobb.
Normalt sett så sover dom om nätterna om dom inte får något jobb, vilket hon tyckte var skönt. Så jag passade på att säga förlåt att jag väckt dom. Men hon sa att det inte var någon fara:)
Anna sitter fram i ambulansen med den andra killen och passar på att fråga ut honom också.

Väl på sjukhuset gör dom liknande tester igen, och sen sticker dom mig i armen och tar ut en massa blod. (har aldrig gillat det testet för det gör allt lite ont och är obehagligt) och slutligen efter några timmars väntan på sjukhuset får jag träffa doktorn som slår mig på knäna, armarna, vill se mig gå lite, känner på min mage, och lyssnar på mitt hjärta och på min rygg, vill att jag ska göra lite olika grimaser, försöka ta mig på näsan utan att titta och lite andra roliga saker.
Fick reda på att allting stod bra till med mig. Lite onödigt lågt blodtryck kanske, men det visste jag redan. Det ligger i släkten:) och så påpekade jag att det var väl bättre att ha för lågt än för högt, och då höll dom förståss med! hihi

Så.... Nu ska jag berätta vad som hände med mig!

När man andas väldigt mycket och väldigt snabbt. Då andas man ut så mycket koldioxid och så hinner man inte andas in den luften man ska ha i kroppen, så då blir det obalans i kroppens luft och man får syrebrist.

Det första stadiet är att precis som det som hände med mig kroppen börjar domna av, och tydligen så var det sedan en efterreaktion i mina muskler som inte fick tillräckligt med syre.

Det är tydligen detta stadie man kommer i innan man dör typ om man hängs eller så, och det känns ju lite spännande att jag har upplevt detta. Något jag inte ser fram emot att uppleva igen:P

Jag är alltså normal, men kom in i fel andningsstadie. Detta kan hända alla, och nu ska jag berätta lösningen till detta problem. Det är väldigt väldight bra att veta.


MAN SKA ANDAS I EN PAPPERSPÅSE!!!!


På så sätt får man luften att gå runt och tillbaka in i kroppen igen , och gör ofta en lugnare.

Det här var slutet på mitt lilla sjuka äventyr:) Glöm inte papperspåsen alltså,


Take care all of you out there. Wehej:)



Hej Stockholm!

Avslutade mina sista dagar i Eslöv med underbart härliga stunder med några av mina bästa vänner.
Suger, när man inser hur svårt det kommer bli att träffa människor man ska trivas lika bra som dom . GÅR DET?!

införskaffat mig en bärbar dator, aldrig fel.
Som jag nu ligger och skriver på , i mitt lilla rum i en lägenhet på russinvägen i Stockholm-
mitt nya temporära boende.

Samtidigt som jag sjukt mkt älskade det så hatade jag nästan att mina kära släktingar vAR här uppe. Är det inte bara så himla jobbigt när man behöver känna efter vad det är man saknar?! usch,
sjukt mysigt...
Morbror tog polisexamen . Mäktig känsla i blåa hallen. Stolt man kan bli alltså.. För min morbror var en av 800 av 7000 sökande som lyckades hela vägen. Grymt bra!
Så åt vi fin resturang och satt och myste där i över 3 timmar, och sen palla jag verkligen inte lämna dom!! Så det slutade med att jag sov över på hostelet hos dom och delade säng med min älskade lilla kusin och gudbarn annie , och så hade jag min fina bästiga mormor på andra sidan om mig . myyys:)
Än om mormor inte kunde sluta skratta, och annie blev skitsur på henne för att hon ville ju höra på sagan som jag berättade. Naw haha...

Dagen därpå stack vi alla till Junibacken, wiiihooo... Och annie sprang runder som ett litet troll. Glömmas nämnas får inte i denna text göra den sista medlemmen i gänget: min kära helt toppensköna hmmm...moster, fast (o)"ingifta" moster Jhenni också!!!
Alltså det är helt sjukt vad grymma släktingar jag har, och det är också som nu så när dom är här det bara kändse lite jobbigt alltihopa.
Det där med beroende av vissa människor är jobbigt!

Kvällen fortsatte i alla fall på La Isla med H och company, grymt nice musik... Och så jävla skönt gäng att vara ute och dansa med:)  grymt kul jag hade. Me like!!

slutade dock med att vi sov hos världens drygaste äckligaste störigaste människa som bara spela jävla hög dålig musik när jag försökte sova och bara var drygt dryg!! Blääää. Så nu har jag skaffat mig en ovän i stockholm också som ringde och skällde ut mig för att jag var "så fräck", tyckte han. En volvo i rumpan skulle han ha!

Ikväll ser det ut till att nog bli bålsta, hälsa på min vän anna från usa...mys:) och tydligen va lite strandfest där. whiihiii


....................................
Fastän jag träffar mycket folk här som är jättetrevligt och välkomnande mot mig, så känner jag mig ändå lite .. Svårt att förklara.. Det känns ju verkligen att man inte är hemma. Man känner av att man inte känner dom flesta personerna så väl. Inser mer och mer hur sjukt svårt jag har att verkligen tycka om människor, verkligen verkigen liksom. Och man  inser hur mycket dom som betyder verkligen betyder. Hellre en krona i handen än tio i skogen!! Definitivt, och samma sak med vänner. Hellre några få riktigt nära än många bekanta. Men så funkar det ju inte att tänka riktigt om man kommer till en ny stad. Det har faktistk kännts lite jobbigt idag. Tacka vet jag telefonen då alltså !! :) nu ska jag sluta flumma som jag gjort hela dagen:P
Äsch... det lär väl ta sig en tid att hitta tryggheten. I do my best!

pussipuss


RSS 2.0