Jävla up and down !!

Jag är så fruktansvärt jävla upp och ner i mitt humör att jag hatar det!

I fredags hade jag asmys med Anki , singstar (jag var sämst som vanligt men jag blev fan bättre och lyckades nästan riktigt bra till cara mia:D)
sen drog vi på hemmafest...

och sen när jag vaknade dagen efter hade jag bara värsta cynism-äckel-känslan i kroppen och bara kände jävla onödiga samtal jag ringde igår:P

Så mådde typ jätte psyskikt dåligt den morgonen,

sen när jag kom till jobbet så var jag alldeles säker på att jag inte ksulle festa före alanya nu,
men så bara blev jag piggare och gladare (Jag tycker verkligen om mina arbetskamrater, jag blir fan glad av att se dom nu:))

och sen till slut så bestämde jag och Angelique oss för att nej fan, vi måste festa ikväll ändå.

Så jag fick en liten rast för att springa boirt till systemet.. Som förståss var stängt:P
Men vi lyckades fixa vin på annat håll.

Slutade jobbet halv 8,och sen drog jag direkt till pendeltåget (efter jävla massa problem med kassaräkningen och jag hade missat att skriva i månad och dag på räknelappen... skiiit, men Alex var gullig och lät det gå förbi , skrev på plastet haha!:D )
och sen partajade jag och Angi hemma hos henne, sminkade varandra till lite punkare och jag fick låna tröja av henne, och sedan drog vi till nåt himla techno ställe K-15 hette det.

Min not-favorit-musik hela kvällen och vi hade riktigt skoj, faktistk en himla kul grej att bara gå in i sig själv totalt, för det kändes typ som om det var bara hon och jag där, och vi hade riktigt mysigt :):)

Och sen vaknar jag idag av en så kass känsla i kroppen, som om någonting saknas men jag inte kan säga vad. Att någonting känns fel. Och att jag inte känner mig ..som jag ska ..

Hoppas innerligt att det är mensen och alkoholen som ställt till det, och nu ser jag faktiskt fram emot att komma till jobbet och jobba med Haddy:)
Ska använda min dåliga känsla till inspiration istället, och skriva lite texter idag!!!!

Kärlek till alla speciella! I MISS YOU!

så här blev håret tss:)


Oj är det helg ? Det känns som den precis tagit slut

Sitter här än en gång ensam hemma, mysigt.
Framför datorn. Har spenderat ungefär 2 timmar i telefon med veronica, som vanligt. Aldrig uttjatande på något sätt, faktiskt:)

Det känns osm det är typ söndag idag, och att helgen precis varit. Men faktum är att helgen börjar imorgon. Blir helt att allt bara flyter ihop när man jobbar som man gör, och festar mitt i veckan osv.
Har ju dessutom varit en del ledigt nu.

Igår klippte Natacha av hur mycket som helst av mitt hår, så nu är jag fan korthårig. Sen slängde vi i lite ljusa slingor också så jag är riktitg nyfräsch nu, infor Alanyaresan - som är bokad nu.
18 Juli drar jag och Natacha till Alanya - sola, festa, softa, bada, njuta, ragga. Me like:)

Kvällen igår blev sjukt grym, som den blir när man hänger med så grymma tjejer som Amanda och Anki:)<3<3<3<3
Förkrökade hemma hos Amanda, med lite lekar och massa sång (för det är en priosak) "MAGALUF"
Vi tre är nog såna typiska tjejer som är så flummiga som man bara tycker är hur jobbiga som helst när vi går omkring och tror vi äger allting, och bara bryr oss inte ett skit på vad alla andra tycker och skriker i trappuppgången så att gubben kommer och skäller ut oss, och bara är allmänt galna alla tre.
Sen drog vi till Ego och bara dansa dansa dansa:):)
Dock för lite snygga killar ute denna gången!:P

Sov hos Amandastumpan inatt sen, delade 90säng men inte ett dugg problem att sova:D
Fick med mig en jävla galje hem och åkte taxi hem med någon trevlig snubbe som tydligen hade fått betala någon tusing sen efter att vi blivit avsläppta och han åkte hem till sig, hehe:)

Hela dagen idag har då spenderats med Amanda.. Såg pirates of the carribiean, denna gången med en helt annan känsla än sist jag såg den då jag tyckte den var astråkig. Och sen gick jag och Amanda och lyxade till det på en trevlig resturang och beställde in lite bakismat och allmänt njöt av varandras sällskap .

Hem sen och chillade med img själv,d et behövs ocskå:)

Upcoming:   Jobb imorgon 16-20 (4 timmar är alldeles lagom, ska dock få schema nu inför hela sommaren)
                        Festa med Anki ! ! ! ! ! Fest hos någon Tim som bor precis brevid henne, ska bli najs:)
                        och sen är Anki själv hemma, så blir nog att sova där ocskå:)


Nu ska jag natta mig, börjar bli lite trött.

Puss på er alla!:)


I WANT YOU BACK!

Ja, så har jag kännt ett bra tag nu... Att jag ville ha henne tillbaka, jag ville ha tjackiebawn tillbaka.
Bort med all den mesiga mysighet och snällhet jag plockat fram på sistone.
Bort med henne !!!
Och fram med tjackiebawn!!!!

Flummet, sarkasmen och ditcharen. Distans och reservat.
Ja tack gärna , välkommen in i mitt liv.

Och idag när jag stack till Skansen, så införskaffade jag mig en bag in a box,
och sen runt 1 tiden infann jag mig bland två så jävla underbara tjejer.
Tjejer som lockade fram den dära tjackiebawn jag hade saknat, och jag bara kände mig så härligt flumm hela dagen.
Det var länge sen jag skrattade så mycket,
och vi lekte precis som jag gör med mina älskade gamla godingar.
Vi vrålade och sjöng och körde olika stämmer, vi körde 21 (jag förlorade verkligen HELA TIDEN!), vi gissade olika disneyfilmer (me like, me like, me like)
och sen körde vi Magaaaluf, och bestämde oss för destination unknown september 09:) Grymt att längta framåt till!:)

och jag förklarade för Amanda och Anki att jag saknade tjackiebawn, och anki bara påpekade att jag var härlig redan nu. Och då bara kände jag mig så härlig:)

Så när jag satt på tunnelbanan hem sen så bestämde jag att nu släpper jag allt, nu ska jag bli precis som jag var innan och skita i allt. Sluta tänka på vad jag skriver, vad jag säger, och hur jag är !
Bara för att jag är..ursäkta VAR så jävla inpräglad i att en människa jag såg väldigt mycket upp till fick mig att känna mig dålig för den jag var och vad jag sa, tyckte och tänkte. Att allt jag gjorde var fel.

Men det var det inte!!!:)

Im freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... oh ooooh
Freeee fallliiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn!!!

Älskar er närmsta <3




ps. Just fan , jag glömde berätta en kul sak.
VI hällde upp ett glas vin, Amanda hann dricka en klunk och sedan bara
"Jag måste erkänna en sak , jag åt upp mackan jag hade gjort till dig"
Och jag bara "Ja, man blir ju ärlig när man dricker", Så fullständigt klockrent!
Varpå Amanda sedan berättar att hon har sin macka kvar, och jag skämtar om att "jaha, vaddå skrev du mitt namn på min macka då och så åt du den först så du hade din kvar"
Och hon helt seriöst hade gjort precis så ! hahaha . ... Grymt, Me liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike!!!:) Jälva brud!:D

hata bakisångest!

usch, nu sitter jag här med bakisångesten.. Fortfarande! Det så jävla suger..
blev tok för mycket dricka igår och flummande!!

Inledde i alla fall en underbar shopping och fika dag med Amanda. Fy fan vilken tjej !:)
Skåningar alltså, jag säger bara.. yeaah!:) Känns ju hur gött som helst att hon bor här nu med, även om hon drar hem 5 veckor:( Men känner att hon är en människa som kommer till att bli en viktig del i mitt stockholmsliv tror jag, likasinnade:) Me like!

Och förfestade sen hemma hos henne, huuuuur mysigt som helst.
Och sen drog vi ut på Royal Garden, och flumma runder...
ÅÅååååh ångest!!

idag... Jag vet inte varför, men jag bara kände att va fan håller jag på med, jag bara festar och jobbar.. Det är typ det enda jag gör. Jag måste börja ta tag i saker, och neeeeh jag måste sluta vara så himla jacqueline nu!!!! Jag får panik!!

Blä på dig. Och blä på allt för tillfället. Jag visste att svackan skulle komma, usch tusch.

Har spenderat ca 5 timmar i telefon med veronica idag tror jag.. Vissa människor kan man bara prata med froever and fgorever and forever.. Om ingenting liksom...  Det är kärlek ! Det är såna man hör ihopa med!!:)     <3

min kärlek kan aldrig ta slut.

första dagen i solen?

nu har jag jobbat över 130 timmar och tjänar ihop lite,
så en dag ledigt att spendera med mor och far är inte fel.
Ligge rpå deras hotellrum och slappar, har varit ltie åska såhär på morgonen (är det inte typsitk:P) men nu börjar det klarna upp så vi snart kan gå ut och sola. Ja ghar fan inte solat något på hela sommaren, illa:)
Men det kommer sen när jag och Natacha drar utomlands om några veckor, sooooft:)

Onsdagskvällen blev hur grym som helst till slut, när jag väl kom iväg.
Kom precis i lagmo till kalaset när alla var på väg att dra vidare. Men typiskt eller vad:P
Fick överlämnat en liten present till Amandastumpan:), och snabbt in och gå på dass där jag stötte på ett helt gäng killar som ajg fick hälsat på lite snabbt.
Sen gick vi vidrae, och jag stötte på en trevlig tjej från kalaset som jag började prata massa med, och sen när vi kom till tunnelbanan så dom bara " men vi ska hem " ,
jag bara "whaat", så hade jag dragit med fel folk, och i samma sekund ringde Amanda och bara "men jacqueline, är du inte på bussen".
Haha... Sämst jag är:):)
Fick i alla fall letat mig fram rätt och vandra omkring på stureplan och letade efter Laroy. Väl i dörren stötte jag på en annan tjej utanför som var vän till Amanda, och Amanda kom ut vid staketet och påpekade att det inte var alls kul där inne så vi borde dra vidare.
Så jag och tjejen (minns tyvärr inte vad hon heter men hon var nice:)) stod och snackade, och började snacka om massa kul raggningsrepliker osv:)

Sen drog vi ett gäng vidare till Spybar, gick omkring och bara precis kollade läget. Hur dött som helst där inne och verkligen ett societetsställe som det kändes som folk gick på ENDAST för att ha varit där - precis som Amanda;D Haha. Köpte en drink och sen drog vi vidrae till nästa ställe,

Ego - skittrevligt ställe:)

:):):):):):):):):):):)

Jobb igår, och sedan kunde jag inte låta blia tt hänga med på en afterwork-drink klockan kvart över ett, även om jag inte tog någon drink (ganska duktigt av mig, med tanke på att både natacha och angelique tog två:))
Extremt vad jag tycker om dom flickorna:) Hade det riktigt mysigt på bussen hem sen när vi kom fram till att det var konstigt att natacha gillade mig trots att hon inte gillar människor i vanliga fall som lägger sig i hennes liv ;)

Och så kom ju johanna min lilla riexy och satt på mitt burger king och kom och pratade och jag blev bara helt distraherad så jag gav ut typ fel beställning osv . :) Underbart att se min girliegirl <3

NU tjatar mamma och säger att nu ska vi gååå, okeeeeeeeeeeeeeeeej
tja alla!

Nu tjatar min mamma att ajg måste stänga ner,

me love life

jag mår bara så fruktansvärt bra nu att det är läskigt,
brukar alltid komma nergångar men snälla snälla gud låt det inte komma fler nergångar nu !
Jag vill vara på topp, exakt som nu!:) me love!

Sitter och gungar lite halvt salongsberusad till lisa ekdahls underbara röst.
Ska snart till amandas kalas, yeeeeah:) ska bli riktigt mys och sen ska vi dra ut till någon nattklubb sen , får se vart det bär:)


Har spenderat dagen med mamma och pappa, kört runder lite , vet inte var, men alltid mysigt att umgås med dom!
Fick dock ätit lite för mycket frukost . Jeanette har så himla rätt: jag är typiskt ett sånt fall som har problem, jag stressäter / äter inget alls. Illa, men det löser sig alltid:)

För livet känns bara så himla...mmmm me love:)

Fick träffat min sissy sissy sissy igår <3 iiih.. Och soooolen emma:D wiihooo. och så förtåss hanna:)
Träffade dom i en park igår, vasaparken, och ett gäng killar.
Och sen när jag drog hem ..Så kom en ascool gullig kille i guldig väst fram och bara log helt plötsligt mot mig och satte sig mitt emot mig,och visade mobilen och bara "titta vad fint sms min mamma skrev till mig",
'och så hade vi en hur lång och trevlig konversation som helst.
Ja, det var till och med så att jag glömde att hoppa av där jag skulle hoppa av!!! haha:D
Och sen avslutade han med typ att "shit alltså kan inte vi börja hänga",
och jag bara "varöfr inte" hihihi, så fick han mitt nummer. Har dock inte hört av sig, men ska bli spännande när han gör. För gillar verkligen den sortens människor:)

Har fan kommit på att jag är lite likadan själv. Kanske inte gå-fram-på-tunnelbanan-människan, men har fått väldigt många vänner här som jag trivs jättebra med och många har varit såna jag har träffat en gång och direekt varit på och frågat om vi inte kan hitta på något. Jag har aldrig blivit turned down ,och kanske är det just en sån sak som gör att man fortsätter och känner sig nöjd med sig själv att ha det beteende. Me love:)

Neeeeh nu har jag redan bestämt mig att jag skulle bara lussna på öppna upp ditt fönster en gång till, sen skulle jag gå...
men nu bestämde jag mig att jag åste lyussna på den EN gång itll, bara för den är så himla mysig
Try it baby:)

Och går jättebra på jobben juuuuu, hihihihii.. gick bra på övre också, så nu har jag satt in foten där och nu vill mohammed också ha mig hos honom , wiihiiii:)
Kändes riktigt bra när Abbe (chefen på nedre) ringer redan idag bara för att boka in mig redan på måndag, bara för jag inte ska b örja jobba på övre:) hihi..:)
Då känner man sig uppskattad!

Och det är precis vad jag behöver, verkligen precis

för enligt facebook har jag dåligt självförtroende , och det är därför jag är singel;);)

vill dock hitta egen lägenhet, så att man bara kan sitta och sjunga hur mycket som helst. Vill ha gitarren här juuu:( men mama och pappa tog inte med den, så får väl försöka sno med den sen när jag åker hem i augusti...

Vi ses då mina älsklingar ! <3 kärlek till alla skåningar i mitt hjärta

RSS 2.0