trevliga fredagen :)

FÖRST OCH FRÄMST ETT MEDDELANDE TILL EN SOM HAR 27 I REAKTIONSSNABBHET PRECIS SOM JAG,
OCH SOM OM MAN GÖR DET TILLSAMMANS MED PERSONEN I FRÅGA HAR REAKTIONSSNABBHET 19.
JAG VET INTE OM DU LÄSER DETTA, ELLER OM DU LÄST FACEBOOKMEDDELANDET ELLER HOTMAILET JAG STRAX SKA SLÄNGA IVÄG. OM DU INTE FÖRSTÅTT DET SÅ FÖRSÖKER JAG FÅ KONTAKT MED DIG!!!!!
VAR GOD RING MIG NÄR DU HAR TID . DU BEHÖVER INTE VARA NERVÖS, JAG SKA INTE KLAGA PÅ DIG ELLER NÅGOT SÅNT. DET ÄR BARA DET ATT , JAG PALLAR INTE ATT VI INTE PRATAR LÄNGRE:) :)  073059448 plus sista sista siffran är den siffra som känns ganska stel  och lite sportig kanske, om du kommer ihåg när vi bestämde oss för hur siffrorna kände sig... förmodligen inte.. haha:) Sista siffran är i alla fall det husnummer du bor på plus 3:)





Idag är jag glad, jag har en mysig känsla i kroppen:)
Fastän att jag drack igår och fastän att jag var jätteonykter och har stora minnesluckor- dock bara under 2 timmar tror jag:) - från igår, så har jag ingen ångest.
Jag mår lite bakis, men jag mår bra psykiskt och det trivs jag i :)

Fredagen började med att Nahtaly kom,
och då åt vi FRUKOST:) 2 mackor åt jag med skinkost, ost, gurka på den ena och leverpastej och rödbetssallad på den andra , Och sen åt jag två skumtomtar och en mars-mini-bit till efterrätt.
Detta tyckte jag var en bra start på dagen.

Sedan begav vi oss i en fräck röd bil till the school, som back in the days. Vi spelade hög musik
I NEEEED YOU BOOO, GOTTA SEE YOU BOO BUT THE HOTS ALL OVER THE WORLD TONIGHT, HOTS ALL OVER THE WORLD TONIGHT.. WITTE YOU , WITTE YOU, WITTE YOU, WITTE YOU , WIITH YOU aaaahaaah
(Jag vet att det är fel, men ungefär så här låter låten när jag sjunger den!)
och så sjöng vi högt till. Det var skoj , och Nahtaly påpekade att det kändes som vi var på väg till skolan , och det var vi ju.

Väl där så gick vi runt på skolan och kände oss vuxna förståss, och jag skulle leta upp min gamla engelsklärare. Och så vi täntke att det här kan nog bli svårt, men vi går till expeditionen och kollar om dom kanske har någon aning var hon kan befinna sig. Och vem står inte där om inte självaste Marika Öhman, min gamla engelsklärare.
Så jag fick mig ett snack med henne, som påpekat att visst kan jag läsa upp betygen , men det kan bli väldigt svårt om man inte har typ bott i Amerika ett år eller något sånt.
Och tyyyyp, det är ju typ det jag har gjort sa jag då, och så bestämde vi dejt på måndag när jag ska lite mer information om hur jag ska fixa min situation:) Och nu ska jag spendera kommande månad med plugg:) Kul, faktistk:)
Sedan skulle jag och Nahtaly leta upp nästa engelsklärare, nämligen Eva Westholm-
en kvinna varken jag eller Nahtaly hade någon som helst aning om hur hon såg ut.

Så vi gick till rummet hon skulle befinna sig i , pratade med någon lärare där och jag påpekade att jag var så jävla social och trevlig, och sen så var Nahtaly tvungen att bevisa att hon var precis lika social så sen skötte hon snacket! Bra jobbat gumman, skönt att känna att vi spelar på samma nivå:)

Sedan satte vi oss och tittade på lite barn på skolan,
och så hade vi tävling om vem som kunde nudda skåpen först. Nahtaly kastade pennan i skåpet och tyckte att pennan vann, men det var så jääääääääävla dåligt för inte fan kunde en penna vinna,
så jag snabbade mig till skåpet och vann förståss!
Sen hade vi gissningslek, och Nahtaly gissade rätt på Michael Jackson (jag väljer alltid honom) och sen gissade jag rätt på Shakira, när hon var snygg! Och så fick jag påpeka för Nahta att hon är ju från Colombia ,
så nu lärde hon sig något nytt. Och man lär sig något nytt varje dag:)

Sen satt vi och spanade på alla damer, för vi kom fram till att Eva måste vara en dam, och gissade vem som kunde vara Eva. OCh svängde hon vänster, så kunde det definitivt vara Eva.
Och helt plötsligt kom en vänstersvängande kvinna, och förståss så jagade vi ifatt henne men hon slank in på annat ställe så då kom vi fram till att det inte var någon eva men istället så satte vi oss en bit ifrån utanför hennes rum och väntade på henne.
Plötsligt kommer där en kvinna som går in i just det rummet denna mystiska eva skulle gå in i, och då tänkte vi direkt att detta måste vara eva. Så då frågade vi en liten kille som satt i korridoren alldeles, alldeles ensam. Men han hade ignen aning, så vi knackade på.
Och hon tittade förvånat på oss när vi frågade om det möjligtvis var hon som kunde vara Eva. Hon sa att hon hade lite bråttom , och då berättade jag för henne att det visste vi redan, att hon skulle infinna sig på sallius 20 över. Då kollade hon lite skumt på mig och frågade om jag kollat upp hennes schema. Och då sa jag till henne att det är klart jag kunde hennes schema, för jag var en stalker.
Slutligtvis fick jag den information jag ville ha, datumen då Jacqueline åter igen ska sitta i skolbänken och förhoppningsvis skriva Mvg på Nationella proven i engelska kurs A och engelska kurs B:) med mera.
RIktigt trevlig var hon den dära Eva, när hon till slut förstod att jag faktiskt inte var konstig även om mina skämt var lite väl rak-på-sak för en dam i denna åldern.

hajaaa, i alla fall så återvände jag och Nahtaly sedan hem till mig, och så fick jag dra fram gitarren och spela , så gjorde vi en fin version av When you say nothing at all, då NAhtaly så fint kör beaten/ kören och jag sjunger och spelar. En riktigt fin film fick vi till när jag var på besök hos Idol och fick göra 10 grodhopp innan jag skulle uppträda för att jag inte skulle vara så nervös. Och jooo, jag måste erkänna... jag har väl lite scenskräck hihihihi....
men det gick bra, och jag fick 4 av 5 toasts. Och det tyckte Nahtaly förståss var kanonkul ! :)
Än om Nahtaly lyckades överrösta mig med sin starka röst så bara hon hördes:P

Sen avlöstes Nahtaly med Annchili (nowamore annaejds hihihihi:)) som hämtade upp mig med deras snygga coola silvriga rikemannabil som endast döttrar till min pappas tandläkare får köra:)
SÅ hälsa vi på hennes lilla pojkvän som var brun och fin, och sen till lägenheten och sedan hämta vi upp Soffiheörp och begav oss till Nova.

Första stoppet blev Max, yumyumyum, där jag glömde köpa dippan till anna men jag lyckades till slut ändå:)
Green and Garlic som så mycket påminde om .. jaaa, vad kom vi fram till... Remouladsås?:P
Och det var mysmys på Max var det, men jag tycker det är kasst att MAx som ska vara så svenskt har Cheese sticks och sånt skit, kan det inet bara heta ostpinnar? hihi:)

Nova blev en snabb visit, men jag fick köpt en söt tröja på Spirit!
Dock när jag skulle betala den så kom jag på att jag hade inga pengar, och inget kontokort för allting var förmodilgen hemma. Och mina vänner hade gått till Glitter, så jag fick förklara läget , att jag var lte förvirrad men att mina vänner skulle nog kunna tänka sig att betala . Och tur, tur för mig att jag har vänner som Annaejds!:)

men jag köpte inte klänningen för Soffiheörp tyckte att jag såg väldigt stor ut i den, och det är ju mer än killgrej att vilja vara stor (tsss)
Men soffiheörp var ju i alla fall ärlig, och Annaejds klagade lite på att soffiheörp inte gav ordentliga uttal om vad hon egentligen ttyckte om kläderna. Men det var bra min flickvän, bra bra:)

Hemfärden blev shotgun för mig, förståss, och sen råkade annaejds glömma att soffiheörp existerade så hon fick inte bli avlämnad och istället fick jag hoppa av först.
-----------------------------------------------------------
Sen fixade jag till mig, och sen hämtade johanna zara upp mig, eller rättarsagt teres torgren - en trevlig tjej som också är frisör, och vän till johanna.
Och sen började vi dricka,
och sen drog vi till Kim och Emelie - 2 rara tjejer som bodde mitt i stan:) Och där var det riktigt himla trevligt för vi var massa folk och jag kände typ 3 stycken och trots det så var jag nästan den som kände flest, för ingen kände ingen.
Och det var roligt att träffa massa nytt folk och det var så mysig stämning:)
Och det var roligt att tänka att det finns så många folk som man aldrig träffat liksom i lilla Eslöv. Kul kul:)

Sen kom som vanligt stunden när det slog till för mig, och så trodde johanna att ajg var död. Men det var jag inte, men jag vet inte var jag var eller något. Men uppenbarligen var jag någonstans, och troligtvis Stenssons:)
För det är sen där allting klarnade igen, och jag hade sjukt kul. Så sjukt mycket folk och mysigt folk och roligt att träffa alla, som man inte träffat på ett bra tag.
Till och med Eric fredriksson var där, som typ lovat sig själv att aldrig mer gå dit haha. Bra jobbat B:)
och så träffade jag ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN erik som jag itne träffat på 17 månader nu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! som har varit bajssaknad!! tss
och så var det så kul att festa med johanna som jag trots att vi kännt varandra i 20 år nu typ aldrig festat tillsammans.
Riktigt riktigt lyckad kväll måste jag säga:)

Och sen gick jag ,johanna, niels, erik, tjej/josefine(man kan kalla henne vilket av dom man vill:)) till gustaf. Eller egnetligen så minns jag inte riktigt om det var vi som gick eller inte, men vi kom i alla fall till efterfest på Gustaf, men tur var så blev det inte mer dricka för uppenbarligen var det tillräckligt med dricka.
Och man kan inte släcka ljuset i trappuppgången, det måste släckas av sig själv hihi:)
Och sen rusa det ut två helt (?) okända tjejer som var kära i niels när dom gick på samma skola från gustaf och var skitsura.
Men gustafs lägenhet är bara så himla mysig tycker jag:)
och sen var det svårt att sova för någon tyckte att vi skulle ha musik hela natten,
och sen snarkade gustaf som en gesäll så jag fick kasta både skorna i huvudet på honom men han slutade inte för det,
men till slut somnade vi allihopa ändå.
och sen fick man betala hyra - 100 kronor till gustaf för sovplats och för att man skulle få bära ut hans sopor i morse.
och sen undrar ajg verkligen med hela mitt huvud om gustaf verkligen hade slängt min vante eller inte. Han sa att så fort han köpte nya kläder, så slängde han något gammalt. Och han hade precis köpt nya vantar, så då fick han slänga den fulaste vanten han hittade och då var det min. Men Niels sa att dom skulle köpa nya ridhandskar till mig så det hoppas jag dom gör:)

Men sen lämnade jag och Johanna övriga vid 11 tiden för att gå till glada hörnan och där käkade vi lite pommes och bakad potatis och snacka allmänt skit, Fan va mys det är att ha dig Johanna:)

och sen gick jag hem i det vackra vädret, lullandes och ringde vevvegooon och det är alltid mys:)

och nu sitter jag här i mitt rosa rum, och tänker på Linn :) och lite annat mys...t.ex gitarren som jag just nu försöker bli bättre kompis med, och vi har nog kommit varandra lite närmre på senaste. Jag tror du gillar att jag börjar förstå mig på dig bättre, fastän du är jävligt ostämd!!
Jag hoppas att mitt humör håller sig uppe, och jag hoppas du förstår att jag respekterar dig !:)


pusspusspusspusspusspuss.

doesitreallymatters

To see you when I wake up
is a gift I didnt think could be real.
To know that you feel the same as I do
Is a three-fald utopian dream.

You do something to me that I can't explain.
So would I be out of line if I said  I miss you?

I see your picture,
I smell your skin on the empty pillow next to mine.
You have only been gone ten days,
but already I'm wasting away.

I know I'll see you again
whether far or soon.
But I need you to know that I care,
and I miss you...

helgen som varit jävligt bra och jävligt dålig!!

Då har man upplevt att bli våldtagen, under pistolhot, fått höftbenen krossat
och vaknat upp på sjukhus alldeles blodig för att det första man gör är att spy.

Usch för amerikanare!





-Jag står fast vid att psykiskt smärta gör så jävla mycket ondare än fysisk smärta!
-min lilla kusin är numera 3 år, så stor!!:) jag har världens bästa släkt !
-Om man vill bli hembjuden till gustaf så säger man att man ska leka med erik forslid, och sen när man kommer dit så kan man bara säga "surprise, ingen erik. han kommer senare", och sen går hela kvällen utan någon erik dyker upp men det är ju en perfekt luring i alla fall:)
-Sofie är snäll som ger mig tombtebloss när man blir nerstämd!
-tanken av en sofie-niels-gustaf-gruppkram när jag blir lite ledsen blir man ju glad av:)
-en morot och 1, 5 vinflaska är ingen bra kombination om man vill minnas kvällen!
-tabu är skitkul. ja, sällskapsspel är en riktigt rolig grej
-jag vill också tjäna 45 ooo i månaden!
-det är ingen ide att försöka ljuga för sofie. hon vet hur hon ska få mig att tala sanning:P
-Det är inget roligt, men inspirationen är på topp. Man måste se det negativa i det positiva.



Tack för idag, slut för idag med en god min och nytt smeknamn! / Er allas egen Tjackieklaaam

22 januari :)

Nicole har en kisevalp!

Idag har jag hängt med Hulken och Dalia.
Dalia kan se in i framtiden. Typ det första hon sa till mig när jag träffade henne var ifall jag kände Johanna Riex. Jag bara "eeh, det är en av mina bästa kompisar".
Och hon bara "ja, jag visste väl det. Jag har sett det för jag har ritat framtidsbilder och då såg jag er tillsammans" Sjukt skumt, men ack så coolt:)

Hulken gör krrrr-ljud om han vill ha mer fart, och sen måste man säga "duktigt hulken" :)

Jag är så jävla rolig att leka med alltså, tror jag:D

Vi skulle gå ut och leka men jag som är så frusen av mig och alltid fryser rumpan av mig, så tänkte jag att nu får vi hålla oss igång. Så jag och Dalia hade en en 3*3 -ruta med 1-9 i rutorna.
Och så kom vi på ett litet danssteg som man skulle göra i varje ruta. Vi kom på varannan och Dalia sa varenda gång jag kom på danssteg att det var sämst och mobbade mig för att jag kom på dåliga saker, fastän egetligen var dom grymma:)
Ruta 1. snurr
Ruta 2. Hoppar man till jämföta och böjer knäna och så viktigt säger man "whoo" :) (Min!!)
Ruta 3. tre små hopp på vartannat ben, och armarna en upp och en åt sidan.
Ruta 4. Britney spears-sometimes I run steg= ett steg fram, ut med armarna som ett simtag, och sen nästa fot brevid fot.
Ruta 5. hoppa på ett ben ett snurrevarv
Ruta 6. en fot fram, båda armarna går från höger till vänster, samtiigt som man säger "schhhhhuu", och fot 2 fram.
Ruta 7. För svår för mig ! Jag klarade inte den en enda gång, typ balans på ett ben och snurr samtidigt:P
Ruta 8. Ut med rumpan, böjda knän. Boxning 3 boxar, vartannan .
Ruta 9. ben som en docka höger vänster höger väster, sen snabba snurrsteg som går fortare och avslutas i ett uppåthopp och "whoooo"

Såhär blir man varm, efter ett antal omgångar av vår fina danshage!:)

-----------------

Sen satt jag och ett gäng. Jag spelade steka-ägg med Melker. kul Spel,
och det kom in lite kids från andra avdelningen.
Plötsligt utropar nån av dom nya killarna
 - "Vem har bajsat på sig?"
Jag utropar "- Det är jag!"
Haha, hans min var så himla förvånad!! Han trodde nog aldrig att jag skulle säga något sånt,
och sen började jag asflabba och han visste inet hur han skulle bete sig:P

.......................
Sen spelade jag och Melker typ råttfällan.
Man hade en burk.
Jag valde svart mus och Melker skulle fånga mig med spannen.
Sen fick Melker var mus och han hade ett snöre då som där är en mus i ena sidan och han håller i andra.
Och så hade jag en burk, och med en tärning slog jag.
När man får svart ska man med en liten burk försöka fånga musen i den innan han drar iväg musen.
Och jag slår svart, och i all min iver och nervositet över att vinna, så kastar jag burken i bordet men tappar taget och kastar hårt burken rätt på Melker. haha.. haha:D

Fan va kul jag har haft det idag!:D

..............................
sen tog det mig minst 10 minuter att fixa till mina nya blåa cykel, som btw går i superfart (jajamensan, ingen slö Tjackiebawn här inte längre!:)) med ljus, cykelkorg och allt.
Pratade med Veronica, as always, på väg till stationen när jag skulle ta tåget till henne.
MEN tågen är inställda, hela skåne blekinge och småland.
OCH INGEN RESA TILL VERONICA SOM JAG ITNE TRÄFFAT SEN I SÖNDAGS:(:(:(:(:(:(
Kukiduk!!!!
Men mamma kommer , så vi ska ha följe hem.
Och jag går och pratar i telefon med Veronica och flummar som vanligt om vad vi ska hitta på när vi ses, och när vi kan ha möjlighet att ses och att jag har en ful liten cykelkorg jag går omkring och bär på och drar paraleller till allt hon säger,
och så ska jag gå och låsa upp min cykel.
Mamma står och tittar på mig, och jag försöker sätta cykelkorgen där jag hade den innan.
Så jag fösröker montera cykelkorgen på cykeln,
men då är där någon jävla lampa plötsligt , och jag säger till mamma samtidigt som jag pratar i telefno med veronica hur fan jag gjorde innan , för den lampan har jag inte upptäckt innan.
Och jag står där och fortsätter försöka, men till slut säger mamma att hon kan ta cykelkorgen så jag langar över den till henne.

Sen börjar jag sätta fast cykelljuset fram och cykelljuset bak med små gummiband, men det är svårt att göra det när man har en telefon mot örat, men jag lyckas.
Och sen ska jag böja mig fram och ta väck låset från framdäcket men då ser jag inte det.
Och jag börjar titta runt var jag kan ha lagt det, om jag kanske inte ens låste den när jag lämnade cykeln,
men det kom jag fram till att jag nästan var säker på att jag gjorde och att jag måste ha hängt låset någon annanstans.
Samtidigt kommer jag fram till att jag måste nog lägga på när jag fixar det sista så mamma slipper stå och vänta mer,
så jag säger adjö så länge.
Och så kollar jag på pakethållaren var låset kan vara,
men plötsligt slår det mig att jag känner inte igen pakethållaren,
och jag tittar noggrannare på cykeln.
OCH INSER ATT DET INTE ÄR MIN CYKEL!! OCh börjar förståss skratta hur mycket som helst,
och sen börjar mamam skratta, och jag får montera av alla mina saker från cykeln.

Och gå och leta efter min cykel, och hittar en cykel som jag tror är min och ska börja på den istället men kollar framdäcket - inget lås där heller,
och inser att det heller inte är min cykel.

Flummar runder lite till på cykelparkeringen och funderar över var jag faktsitk ställde cykeln,
och till slut kommer jag skrattandes fram till var jag ställt den ...:):):):):):) hiihhihihiihihihihihihihihihhihihihi

Stolle-jag idag!:D

..............................................................
Helt jävla bra samtal man fick ha med undersköterska Veronica Fritz och läkare Adam Goldberg ikväll sen, Verkligen givande ... Hahaha:) Jag är så jävla glad över messet jag fick igår av Veronica "Jag är så himla bäst".... Oh vevveknauw, Jag märker vem du brås på:) Men hon åkte faktistk med björn alzelius bror igår, och jag är så himla stolt över min prinsessa:) Jag är så himla glad över att jag har dig (och Adam fick jag ju på köpet för jag rä ju faktistk vevveknauw 2 "":P)

Och imorgon ... är det Fredag, och helg. Det ska bli skönt!

......................................................................................................
Nu ska jag skriva dagbok, och sen sova.
Gonatt !



"Det är aldrig för sent att få minnen för livet"

show must go on

Tjackiebawn och Jooigrey sitter i bilen,
Soffipala anländer.

Jooigrey: Soffipala, märker du att vi är fyra i bilen?

ihihihihihi...
37, 4 i höger öra!


Nej nu ska jag fortsätta träna på mitt nya partytrick!


Im gonna miss you, Farväl!

Adjö 2008

Senaste tider har jag varit jävligt dålig på att blogga..
Varför?
För att jag har varit i en svacka ! jajamensan.

nu kommer avslutningsbloggen på ett fint men annorlunda år..

Nyårsafton 2008
Vaknar jag först av ett godmorgon sms av Matthias och sen av ett godmorgon sms 30 minuter senare av Veronica, och tänker att Fan, tänk så skulle man vakna av godmorgon sms varje dag. Vad glader man blir då:)
jaja, En halvtimme senare eller kanskeen timme så ses vi på underbara Ica, jag och min älskade Vevve för att påbörja en underbar shoppingdag.

Träffar först och främst Boris och Gunilla för en grattiskram:D Och sen faster och farbror för ytterligare en grattis kram:D

Sen springer jag och Veronica omkring i affären och dividerar glatt om vad kul vi kan koka ihop till kvällen.
Jag måste säga att vi kommer jävligt bra överens , ja alltså vi komprimissar bra!

Vårt första problem stöter vi på när vi kommer till vilka såser vi ska ha till kycklingen, men det löser sig snabbt. Vi tar alla 3 och så blev alla glada!

Nästa problem dyker upp när vi ska ha dippa till morötterna och chipsen. Vi har 5 olika förslag men kommer fram till att vi endast behöver 2 stycken. och HUR LÖSER MAN DETTA PROBLEM!?
Självklart med en lösningslek!!
Vi går till en hylla och medans jag står en bit ifrån och håller för ögonen, så gömmer Veronica dipporna bland grejerna.
Sen säger hon "klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar" och nu är det min tur att börja sökandet.
Nu ska jag leta bland grejerna och dom 2 första dipporna blir dom som får följa med hem (lyllans)
Först hittar jag en som vi blir mycket glada att jag hittade :)
Men nästa jag hittar får jag bara en sån känsla av "faaaan, den här vill jag inte ha" (För jag vet vad jag vill ha:)) och Veronica förstår väldigt snabbt mitt ansiktsuttryck för det är ganska talande antar jag.
Och hon tittar på påsen och känner precis likadant. Så då hittar jag den nästa vi ville ha, och därmed fick vi två utmärkta dippor. Och går glada därifrån.
Perfekt idé för er som har svårt att välja saker:) Kan dock se väldigt konstigt och barnsligt ut, men det här är enda lösningen på era problem mina vänner!!

Nästa problem kom då vi behövde en förrätt.... "Hmmm, jag undrar var förrättsavdelningen finns", men efter att veronica förlöjligat mig lite över att någon sådan inte finns, så gör vi ändå ett littet försök att hitta den avdelningen!
Och så hittade vi vad vi skulle där med.

Sedan gick vi till systembolaget, och det var första gången vi handlade där i Eslöv så vi var väldigt exhalterade och tyckte det var väldigt spännande att titta på alla spännande grejer det fanns att titta på där.
Vi hittade två typ champagnesorter vi ville ha, för en fanns det bara "tillfälligt i butik" av som vi ville ha mest, som jag skulle ha (det var den jag skulle komma ihåg och det gör jag , det gör jag : VILLA AFRICA!!) och sen en annan som jag också kommer ihåg faktistk fastän det var veronicas chapell hill, hihihihi:)
Och sen så kom där en tjej som öppnade det spritskåpet medans vi stod och väntade på vår tur,
och då hann vi blev oroliga. Hon sträcker sig efter en flaska och spänningen stiger i våra kroppar.
MEN hon tar en annan flaska, och Veronica utropar "VILKEN TUR VI HADE ATT HON INTE TOG VÅR FLASKA".
Butiksbiträdet vänder sig till oss och skrattar lite och säger något , och vi kommer fram till att det är tur att vi förgyller arbetarnas dagar med lite skratt.
Sedan betalade vi, och vår champagne fanns kvar fastän det hade gått 1, 5 minuter och jag frågade om jag fick behålla "tillfälligt i butik"-lappen på flaskan, och först förstod hon inte och tittade på mig som om jag var lite konstig.
och då fick jag rodna lite och säga "äsch det var inget",
men då tror jag hon greppade det ändå,
och JAG FICK BEHÅLLA lappen. Gu så snällt!!! wiiio

Sen gick vi hemåt mot veronica igen för att lämna maten, och jag påpekade att nu kan vad som helst hända på nyårsafton för jag har redan haft den bästa nyårsafton man kan ha nu, sa jag. Så det kvittar hur tråkigt - inte för att det skulle bli tråkigt men ändå - för jag har redan haft en toppendag.
"det värsta som skulle kunna hända är att någon får en raket i ögat", sa jag. Men då sa Veronica att sånt får man inte skämta om så då fick jag säga förlåt!!

Sen gick jag hem, packade och duschade och ja, jag satt verkligen inte stilla en sekund utan sprang som en toka och satt inte ens vid datorn osv osv .

Och sen kom jag till Veronica vid 5tiden och vi började laga mat, Veronica blandade oss vars två drinkar med blått innehåll och sen blev allt mer och mer slarvigare tyckte jag. Och så kom sara och fortsatte hjälpa oss med allt och sen började tiden gå och snart kom gästerna och vi var osminkade, oklädda och ja, ganska onyktra också för den delen !

Men sen kom de helsöta flickorna martina och karolina, och vi åt menyn:
-förrätt tunnbrödsrullar med ägg, sallad och majonäs fyllning
-Kycklingfilé med hackelbackspotatis, berniesås, rödvinssås (ganska utspädd dock och med ett konstigt hop av mina nu-blandar-jag-i-lite-som-en-mästerkock-på-fyllan-kryddor) och någon sorts kantarellsås
-Vit chokladmousse med blåbär och hallon, och tomtebloss till dagens ära förståss

En riktigt mysig och rolig kväll med underbart härliga tjejer, sång , veronicas lillasysters partyhattar och glädje (TACK!!)
Ungefär vid sista strecket på menyn börjar det riktigt suddigt för mig...

Och sen vaknar jag i Veronicas säng och fattar inte var jag är,
och tänker att är det dags att gå till torget nu, som jag tror jag säger.

Men nej, då har jag SOVIT bort från vad-var-det-nu-veronica sa kanske halv 11-11 till klockan 2, alla folk jag skulle träffa, alla folk som hade ringt mig och vad jag antar skulle hälsa gott nytt år, alla jävla raketer och champagne och godis och ..
Jävla skit!! Men vi skrattar åt det, för det är så jag och Veronica gör. Vi skrattar :)
Och min fina älskade Veronica stannade hos mig hela jävla tiden, Fy-fan-vad-jag-älskar-dig:)

OCh sen kom läkare Adam, Första gången jag fick träffa honom och vilken gullig kille:) Hade hur mysigt som helst..
Och jaaaa, ett jädrans minnesvärd nyår med svagt minne skulle man väl kunna säga.

:) adjö 2008.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


RSS 2.0