Adjö 2008

Senaste tider har jag varit jävligt dålig på att blogga..
Varför?
För att jag har varit i en svacka ! jajamensan.

nu kommer avslutningsbloggen på ett fint men annorlunda år..

Nyårsafton 2008
Vaknar jag först av ett godmorgon sms av Matthias och sen av ett godmorgon sms 30 minuter senare av Veronica, och tänker att Fan, tänk så skulle man vakna av godmorgon sms varje dag. Vad glader man blir då:)
jaja, En halvtimme senare eller kanskeen timme så ses vi på underbara Ica, jag och min älskade Vevve för att påbörja en underbar shoppingdag.

Träffar först och främst Boris och Gunilla för en grattiskram:D Och sen faster och farbror för ytterligare en grattis kram:D

Sen springer jag och Veronica omkring i affären och dividerar glatt om vad kul vi kan koka ihop till kvällen.
Jag måste säga att vi kommer jävligt bra överens , ja alltså vi komprimissar bra!

Vårt första problem stöter vi på när vi kommer till vilka såser vi ska ha till kycklingen, men det löser sig snabbt. Vi tar alla 3 och så blev alla glada!

Nästa problem dyker upp när vi ska ha dippa till morötterna och chipsen. Vi har 5 olika förslag men kommer fram till att vi endast behöver 2 stycken. och HUR LÖSER MAN DETTA PROBLEM!?
Självklart med en lösningslek!!
Vi går till en hylla och medans jag står en bit ifrån och håller för ögonen, så gömmer Veronica dipporna bland grejerna.
Sen säger hon "klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar" och nu är det min tur att börja sökandet.
Nu ska jag leta bland grejerna och dom 2 första dipporna blir dom som får följa med hem (lyllans)
Först hittar jag en som vi blir mycket glada att jag hittade :)
Men nästa jag hittar får jag bara en sån känsla av "faaaan, den här vill jag inte ha" (För jag vet vad jag vill ha:)) och Veronica förstår väldigt snabbt mitt ansiktsuttryck för det är ganska talande antar jag.
Och hon tittar på påsen och känner precis likadant. Så då hittar jag den nästa vi ville ha, och därmed fick vi två utmärkta dippor. Och går glada därifrån.
Perfekt idé för er som har svårt att välja saker:) Kan dock se väldigt konstigt och barnsligt ut, men det här är enda lösningen på era problem mina vänner!!

Nästa problem kom då vi behövde en förrätt.... "Hmmm, jag undrar var förrättsavdelningen finns", men efter att veronica förlöjligat mig lite över att någon sådan inte finns, så gör vi ändå ett littet försök att hitta den avdelningen!
Och så hittade vi vad vi skulle där med.

Sedan gick vi till systembolaget, och det var första gången vi handlade där i Eslöv så vi var väldigt exhalterade och tyckte det var väldigt spännande att titta på alla spännande grejer det fanns att titta på där.
Vi hittade två typ champagnesorter vi ville ha, för en fanns det bara "tillfälligt i butik" av som vi ville ha mest, som jag skulle ha (det var den jag skulle komma ihåg och det gör jag , det gör jag : VILLA AFRICA!!) och sen en annan som jag också kommer ihåg faktistk fastän det var veronicas chapell hill, hihihihi:)
Och sen så kom där en tjej som öppnade det spritskåpet medans vi stod och väntade på vår tur,
och då hann vi blev oroliga. Hon sträcker sig efter en flaska och spänningen stiger i våra kroppar.
MEN hon tar en annan flaska, och Veronica utropar "VILKEN TUR VI HADE ATT HON INTE TOG VÅR FLASKA".
Butiksbiträdet vänder sig till oss och skrattar lite och säger något , och vi kommer fram till att det är tur att vi förgyller arbetarnas dagar med lite skratt.
Sedan betalade vi, och vår champagne fanns kvar fastän det hade gått 1, 5 minuter och jag frågade om jag fick behålla "tillfälligt i butik"-lappen på flaskan, och först förstod hon inte och tittade på mig som om jag var lite konstig.
och då fick jag rodna lite och säga "äsch det var inget",
men då tror jag hon greppade det ändå,
och JAG FICK BEHÅLLA lappen. Gu så snällt!!! wiiio

Sen gick vi hemåt mot veronica igen för att lämna maten, och jag påpekade att nu kan vad som helst hända på nyårsafton för jag har redan haft den bästa nyårsafton man kan ha nu, sa jag. Så det kvittar hur tråkigt - inte för att det skulle bli tråkigt men ändå - för jag har redan haft en toppendag.
"det värsta som skulle kunna hända är att någon får en raket i ögat", sa jag. Men då sa Veronica att sånt får man inte skämta om så då fick jag säga förlåt!!

Sen gick jag hem, packade och duschade och ja, jag satt verkligen inte stilla en sekund utan sprang som en toka och satt inte ens vid datorn osv osv .

Och sen kom jag till Veronica vid 5tiden och vi började laga mat, Veronica blandade oss vars två drinkar med blått innehåll och sen blev allt mer och mer slarvigare tyckte jag. Och så kom sara och fortsatte hjälpa oss med allt och sen började tiden gå och snart kom gästerna och vi var osminkade, oklädda och ja, ganska onyktra också för den delen !

Men sen kom de helsöta flickorna martina och karolina, och vi åt menyn:
-förrätt tunnbrödsrullar med ägg, sallad och majonäs fyllning
-Kycklingfilé med hackelbackspotatis, berniesås, rödvinssås (ganska utspädd dock och med ett konstigt hop av mina nu-blandar-jag-i-lite-som-en-mästerkock-på-fyllan-kryddor) och någon sorts kantarellsås
-Vit chokladmousse med blåbär och hallon, och tomtebloss till dagens ära förståss

En riktigt mysig och rolig kväll med underbart härliga tjejer, sång , veronicas lillasysters partyhattar och glädje (TACK!!)
Ungefär vid sista strecket på menyn börjar det riktigt suddigt för mig...

Och sen vaknar jag i Veronicas säng och fattar inte var jag är,
och tänker att är det dags att gå till torget nu, som jag tror jag säger.

Men nej, då har jag SOVIT bort från vad-var-det-nu-veronica sa kanske halv 11-11 till klockan 2, alla folk jag skulle träffa, alla folk som hade ringt mig och vad jag antar skulle hälsa gott nytt år, alla jävla raketer och champagne och godis och ..
Jävla skit!! Men vi skrattar åt det, för det är så jag och Veronica gör. Vi skrattar :)
Och min fina älskade Veronica stannade hos mig hela jävla tiden, Fy-fan-vad-jag-älskar-dig:)

OCh sen kom läkare Adam, Första gången jag fick träffa honom och vilken gullig kille:) Hade hur mysigt som helst..
Och jaaaa, ett jädrans minnesvärd nyår med svagt minne skulle man väl kunna säga.

:) adjö 2008.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0